Ce spune cântăreața Adda, de la Asia Express, despre relația cu soțul ei. Fanii au acuzat-o pentru comportamentul ei de la emisiunea Antena 1

Redacția IMPACT 07.04.2020, 16:36
Ce spune cântăreața Adda, de la Asia Express, despre relația cu soțul ei. Fanii au acuzat-o pentru comportamentul ei de la emisiunea Antena 1

Adda și soțul său, Cătălin Rizea se află în atenția publicului de când au decis să participe ca o echipă în competiția Asia Express, difuzată pe Antena 1. Probele dure din cadrul concursului au creat mai multe discuții aprinse între cei doi, care nu au trecut neobservate de către fani.

Ce spun fanii Addei despre comportamentul său de la Asia Express

Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea au acceptat provocarea Asia Express şi au plecat în luna februarie pe Drumul Comorilor, în Filipine și în Taiwan. Înainte de a pleca, cântăreața declara că nu se teme de provocările pe care le vor întâlni pe parcursul competiției. Însă, la fața locului lucrurile s-au schimbat, iar cei doi au fost protagoniștii primei discuții aprinse din concurs, discuții care au continuat să apară constat pe parcursul competiției. Drept pentru care fanii au acuzat-o că nu are un comportament adecvat față de soțul său.

„Adda, prea iți înjuri bărbatul! Toti bărbații de la emisiune sunt fini în exprimare fațăde tine!”, este mesajul lăsat de un fan pe pagina de Instagram a artistei. „Nu e frumos sa îți umilești soțul în ultimul hal la televizor. În rest ce sa zic, succes”, spune un alt fan. În replică, Adda a răspuns: „Ne-am certat o singură dată! În rest, așa suntem noi! Luați unele glume prea în serios!”.

adda, sotul ei, asia express, antena 1, comportament
Ce spun fanii Addei despre comportamentul său de la Asia Express

Adda formează alături de soțul ei, Cătălin Rizea, una dintre echipele puternice de la Asia Express, dar și în viața reală, spun chiar ei. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună un băiețel de aproape de trei ani. Cătălin Rizea este managerulși impresarul cântăreței. Chiar dacă nu avea experiență în acest domeniu, Rizea a muncit mult și a învățat treptat secretele meseriei. Acum, cei doi petrec mult timp împreună, mai ales în scopuri profesionale.

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche”, a spus Adda.

Urmăriți Impact.ro și pe