Ce spune Andreea Berecleanu despre Antena 1 după doi ani de la părăsirea postului. Vedeta a recunoscut: „Exista o zonă de risc” (exclusiv)

Andra Daoud 11.01.2022, 14:51

La doi ani de când a părăsit postul de televiziune Antena 1, Andreea Berecleanu a vorbit cu reporterii playtech.ro despre schimbarea decisivă pe care a făcut-o în carieră. Ce a declarat știrista despre decizia de a părăsi echipa Observator și ce a povestit despre cei doi copii pe care îi are din căsătoria cu Andrei Zaharescu.

Ce spune Andreea Berecleanu la doi ani după ce a părăsit Antena 1

În urmă cu doi ani, Andreea Berecleanu părăsea Antena 1, postul care a consacrat-o și la care prezenta principalul jurnal de știri, Observatorul de la ora 19:00. Prezentatoarea a părăsit Antena 1 pentru un alt post tv, iar la scurt timp după plecare a început să prezinte jurnalul de la Prima TV.

Andreea Berecleanu le-a declarat reporterilor playtech.ro că se simte foarte bine alături de echipa de la Prima și că postul are rezultate foarte bune în audiențe în ultima vreme, după schimbarea patronatului. A recunoscut însă că nu a fost ușor să se departă de colegii din Antenă și că a simțit schimbarea ca pe un risc asumat.

Omul sfințește locul în orice domeniu, iar telespectatorii simt asta. Cei care sunt obișnuiți cu imaginea de atâția ani, îți și scriu lucrul ăsta. Sunt colegi care-mi spun «Am crescut cu cei de la televizor».

Atunci când auzi, îți dai seama că au trecut atâția ani și e normal. În general, nu am regrete, fac în așa fel alegerile încât să nu am. Evident că exista o zonă de risc, dar alegerile mele sunt asumate întotdeuna.” a spus Andreea Berecleanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce spune Andreea Berecleanu despre Antena 1 după doi ani de la părăsirea postului. Vedeta a recunoscut:
Andreea Berecleanu, alături de cei doi copii ai săi, Eva și Petru

Niciunul dintre copii nu îi calcă pe urme

Andreea Berecleanu are doi copii din căsnicia cu Andrei Zaharescu. Fiica sa, Eva, are 21 de ani și studiază în Marea Britanie. A ales o facultate de design, iar mama ei a susținut-o necondiționat. Băiatul, Petru, are 16 și încă nu știe ce fel de carieră va urma, însă știe sigur că nu își dorește să facă televiziune, precum părinții săi, sau să practice medicina.

Eva stă cu noi când nu e în Anglia. Acum se întoarce din nou la facultate în Anglia, ea e la design, e foarte fericită cu alegerea făcută. Asta a vrut, pe partea de artă, nu fashion, pe partea de artă – artă, visual design. Oricât de talentați ar fi, copiii nu știu încotro să se îndrepte în clasa a XII-a.

Ea, pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum 4 ani ce va urma, drumul a fost corect. El (n.r. Petru) probabil pe zona de bussiness, dar încă e devreme. Sigur nu în televiziune sau medicină. Măcar direcția o știm, probabil că în zona de ASE. El deocamdată vrea să rămână în țară, dar vedem, ei se mai schimbă la vârsta asta.

Andreea Berecleanu a divorțat de tatăl copiilor ei în 2013, iar de cinci ani trăiește o poveste de dragoste cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi au petrecut Revelionul la Paris, fără copii.

Urmăriți Impact.ro și pe