Ce spune Andreea Antonescu despre fotografiile din revistele pentru adulţi. Cântăreaţa a recunoscut: „Am devenit femeie”

Badea Violeta 31.01.2022, 09:18

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. În urmă cu două decenii, vedeta renunța la haine pentru un pictorial incendiar al unei celebre reviste pentru adulți. Recent, fosta componentă a trupei Andre a povestit cum a fost convinsă să pozeze pentru Playboy. Solista a recunoscut totul!

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre aparițiile din revistele pentru adulţi

Andreea Antonescu nu are nevoie de niciun fel de introducere. Vedeta a debutat pe piața muzicală din România într-un duo care a făcut furori în anii 2000.

Fosta componentă a trupei Andre a fost invitată în podcastul lui Marius Manole, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre fotografiile din revistele pentru adulţi.

Cântăreața a dezvăluit că a refuzat inițial oferta de la Playboy, însă directorul revistei nu s-a lăsat și i-a făcut o propunere financiară extrem de atractivă.

Mai exact, acesta i-ar fi oferit 30.000 de euro, mai mult decât au primit alte vedete din România. Astfel, fosta concurentă a emisiunii „Survivor România” a acceptat în cele din urmă să pozeze dezbrăcată pentru celebra revista în anul 2002.

„Au început telefoanele de la fotbaliști. S-au terminat repede. Au fost diferențe de cultură, diferențe de înălțime.

O copertă m-a făcut de la copil femeie. Mă întrebam, oare ce am făcut? Dar am rămas cea mai bine plătită, eu la 1,57, 42 de kilograme.

Tot eu am rămas cea mai bine plătită. Mulțumesc lui Dumnezeu am rămas în istorie pentru chestia asta”, a declarat Andreea Antonescu.

Motivul pentru care Andreea Antonescu fuge la soțul din America. Nu mai ține cont nici că sunt în divorț: ”Nu suport”. EXCLUSIV
Cati bani a primit Andreea Antonescu pentru a poza in Playboy

Cum a reacționat fratele vedetei

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Antonescu a povestit că fratele ei a fost extrem de dezamăgit. Înainte să accepte oferta celor de la Playboy, acesta ar fi amenințat-o că va rupe legătura cu ea dacă va poza nud, însă solista nu l-a ascultat.

„Frate-miu mi-a zis: până aici a fost. Spera într-o zi să mă mărit și să nu mai am numele ăsta. Încăpățânată cum sunt, mi-am păstrat numele chiar dacă m-am măritat”, a declarat cântăreața.

Andreea Antonescu i-a mai mărturisit lui Marius Manole că la scara blocului unde locuia cu părinții au apărut poze cu ea dezbrăcată pe pereți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...