Ce spune Anamaria Prodan despre posibila infidelitate a lui Reghecampf. „La un moment dat cedezi”

Iancu Andreea 15.04.2021, 18:17
Ce spune Anamaria Prodan despre posibila infidelitate a lui Reghecampf. „La un moment dat cedezi”

Anamaria Prodan este cunoscută pentru firea sa determinată și profesionalismul cu care a reușit să pătrundă într-o lume a bărbaților și să devină unul dintre impresarii de top din România. Totuși, faptul că atât ea cât și soțul său Reghe sunt adesea nevoiți să fie departe unul de altul, antrenorul activând la echipe de peste hotare, a lăsat loc zvonurilor de infidelitate. Anamaria Prodan a vorbit recent despre posibila infidelitate a lui Reghecampf, fiul impresarei confirmând spusele mamei sale.

Anamaria Prodan, despre posibila infidelitate a lui Reghecampf

Viața de persoană publică nu este deloc ușoară, iar succesul este adesea ca un ghimpe pentru cei care nu reușesc să aprecieze eforturile celor care fac performanță. Lucrurile devin cu atât mai aprige atunci când o femeie, precum Anamaria Prodan, încearcă să pătrundă în lumea fotbalului. Impresara s-a confruntat de-a lungul timpului cu o mulțime de zvonuri și bârfe la adresa sa, însă cele care au rănit-o de curând sunt legate de soțul său. Anamaria Prodan a vorbit recent, într-un interviu exclusiv pentru spynews.ro, despre acuzațiile de infidelitate care i se aduc lui Reghecampf.

Numele proaspătului antrenor de la Al Ahli a fost asociat unei idile cu o domnișoară. Vestea că soțul său ar călca strâmb în căsnicie a întristat-o pe Anamaria, care recunoaște că îi este greu să citească astfel de zvonuri despre partenerul ei de viață. Impresara susține că totul este de fapt un atac și mărturisește că atât ei cât și celorlalți membrii ai familiei le este dificil să asocieze numele omului drag cu astfel de scandaluri.

Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Pentru noi, omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf Jr. îi ia apărarea tatălui său
Laurențiu Reghecampf Jr. îi ia apărarea tatălui său

Ce spune fiul cel mic al impresarei despre tatăl său. „Aș vrea ca lumea să știe”

În apărarea lui Laurențiu Reghecampf a sărit inclusiv mezinul familiei, care dezvăluie că a primit o educație bună din partea părinților săi și a învățat să facă diferența între zvonuri și realitate. Chiar și așa, Laurențiu Reghecampf Jr. este de părere că succesul de care se bucură familia sa duce adesea la astfel de scandaluri.

Tata ne-a învăţat să respectăm pe toată lumea. Ne-a spus despre fetele care ies în presă şi spun lucruri neadevărate. Ne-a învăţat că sunt fete care încearcă să profite. Că sunt fete care vor să facă alte chestii. Aş vrea ca lumea să ştie că ce spune lumea despre mama sau tata nu este adevărat. Când mama face transferuri, unii oameni nu sunt fericiţi. Unii oameni spun chestii urâte despre tata că a fost la Steaua. Zic chestii urâte despre ei care nu sunt adevărate. Nu poţi să spui ceva urât despre un om dacă nu îl ştii. Eu ştiu că nu ar face niciodată ce spun oamenii, a spus Laurenţiu Reghecampf Jr. pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...