Ce spune Adina Alberts despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Mesajul medicului, emoţionant

Ioana Bucur, Ioana Constantin 20.04.2021, 16:34
Ce spune Adina Alberts despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Mesajul medicului, emoţionant

La două luni după ce au făcut și rapelul cu serul Pfizer, marele actor și soția sa au ajuns la spital, infectați cu Covid-19. Ce spune Adina Alberts despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Mesajul emoționant transmis de medic.

Ce spune Adina Alberts despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Ce spune Adina Alberts despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, infectat cu Covid-19 la două luni după ce a fost vaccinat cu a doua doză a serului de la Pfizer. Marele actor și soția sa sunt internați la Spitalul Matei Balș din București, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe pagina sa de Facebook, medicul estetician a postat un mesaj emoționant, o încurajare pentru artist. Ea și-a amintit cum, anul trecut, în timpul stării de urgență, i-a făcut o vizită maestrului pentru a-i duce un coș plin cu fructe și verdețuri din piață și i-a transmis câteva cuvinte de îmbărbătare:

„Îmi amintesc anul trecut pe vremea asta, prin Organizația Caritabilă pe care o conduc, i-am făcut o vizită maestrului, i-am dus un coș plin cu fructe și verdețuri din piață. Era o perioadă de restricții în care persoanele vârstnice nu aveau voie să iasă din casă decât două ore pe zi. Îi doresc MULTĂ SĂNĂTATE dlui Arșinel și soției dumnealui. Îl îmbrățișez cu mult drag și îi transmit: „Maestre este o gripă ca oricare alta…fiți tare, calm, încrezător și motivat ca să vă vindecați repede și complet”. #SanatateaTAPrioritateaMEA”, este mesajul publicat de specialist pe contul de Facebook, alături de o imagine în care se află alături de marele actor.

Ce spune Adina Alberts despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel
Fotografia postată de medicul Adina Alberts. Sursă foto: Facebook

Alexandru Arșinel, infectat cu Covid-19 la două luni după vaccin

Vaccinarea nu înseamnă protecție totală împotriva virusului SARS-CoV-2. Au simțit-o pe propria piele Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, la aproape două luni după ce au făcut și a doua doză a serului produs de Pfizer. Actorul și partenera lui de viață se pregăteau să meargă la Sinaia, dar rezultatul testului pentru coronavirus le-a dat planurile peste cap. La cinci zile de la internarea în spital, artistul a făcut dezvăluiri despre starea în care se află.

„Ne simțim ca niște oameni bolnavi. Suntem de cinci zile în spital. Medicii mi-au promis că voi petrece sărbătorile acasă. E o formă, ei zic mai ușoară, din cauză că am făcut vaccinurile. Ne-am vaccinat în urmă cu două luni, cam așa, o lună jumătate. Nu mi-au spus că este posibil să mai fac acest virus după vaccinare. Asta e. Nu așa a fost? Nu asta s-a spus? Nu am crezut. Nu am crezut că voi trece prin așa ceva”, a declarat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Cu toate că actorul spune că nu se simte prea bine, medicii sunt optimiști în privința evoluției stării de sănătate a celor doi, ținând cont de faptul că persoanele care se infectează după vaccinare dezvoltă o formă ușoară a bolii. Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București, a primit prima doză de vaccin de la Pfizer în luna ianuarie și s-a prezentat la rapel la data de 10 februarie.

Urmăriți Impact.ro și pe