Ce spune acum Walter Zenga despre relația cu Raluca. Răsturnare de situație. Fanii sunt surprinși

Cristian Cojocaru 11.02.2021, 18:28
Ce spune acum Walter Zenga despre relația cu Raluca. Răsturnare de situație. Fanii sunt surprinși

Mulți credeau că faimosul cuplu format din Walter Zenga și Raluca s-a rupt, însă fostul portar a povestit în cadrul unei emisiuni despre relația lor. Deși povestea de dragoste dintre cei doi părea că a ajuns la final, Zenga a infirmat toate aceste zonuri.

Walter Zenga povestește despre relația sa cu Raluca

Cei doi formează un cuplu încă din 2015, dar povestea de dragoste părea că nu mai are continuitate. În urma ieșirilor lor publice, postărilor de pe rețelele de socizalizare și interviurile acordate presei din România, toată lumea credea că cei doi se vor despărți, dacă nu cumva au făcut-o deja. Walter Zenga a ținut să infirme acest lucru, în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu suntem deloc despărțiți. Nu. Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore.”, a spus Walter Zenga.

Deși nici unul dintre cei doi nu declaraseră anterior în mod oficial separarea, presa a speculat că se află în acel stadiu al relației, iar cei doi nu infirmaseră zvonurile. Informația că cei doi divorțează începuse să prindă contur și mai mult în opinia celorlalți, cu atât mai mult cu cât Raluca a postat la un moment dat un mesaj care i-a trimis pe ceilalți cu gândul direct acolo.

Prezența copiilor vine cu o energie care mă ține cu picioarele pe pământ - a afirmat Raluca Zenga
Prezența copiilor vine cu o energie care mă ține cu picioarele pe pământ – a afirmat Raluca Zenga

Copiii celor doi sunt cei care îi dau energie Ralucăi

Misterul format pe baza acestor rumori a fost risipit de către Walter Zenga, chiar dacă Raluca postase la un moment dat un mesaj emoționant.

„Am mintea împrăștiată în atâtea direcții, plină de griji, dar prezența copiilor vine cu o energie care mă ține cu picioarele pe pământ. Preocuparea pentru o scoică, pentru modul cum zboară un pescăruș, acesta este darul unui copil. Îți amintește că trebuie să vezi plăcerea din acel moment. Grijile dispar, ce contează este să trăiești momentul, să vezi frumusețea momentului” a fost mesajul postat de frumoasa blondă.

Fostul portar al naționalei Italiei a vorbit foarte deschis despre căsnicia sa, fără a mai lăsa vreun loc de interpretare. Atunci cânt toate gurile rele așteptau ca zvonul că divorțează urmează a deveni realitate, declarațiile lui Walter Zenga i-a întors pe aceștia la 180 de grade cu un dribbling de excepție.

În cadrul emisiunii difuzate în Peninsulă, Walter a spus că cei doi formează un cuplu în continuare și chiar sunt foarte bine. Despre divorț sau despre despărțirea sa de Raluca Zenga nu a pomenit absolut nimic, spre surprinderea tuturor.

Urmăriți Impact.ro și pe