Ce spun liniile şi formele din palmă despre tine. Semnul care îţi arată că eşti un lider

Iancu Andreea 22.05.2022, 20:49
Ce spun liniile şi formele din palmă despre tine. Semnul care îţi arată că eşti un lider

La fel cum se spune că ochii sunt oglinda sufletului, și liniile și formele din palmă pot să dezvăluie aspecte neștiute despre personalitatea noastră. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt avertismentele și ajutoarele din palmă pe care trebuie să le avem în vedere în mod normal. Află care este semnul că ești un lider.

Detaliile pe care le dezvăluie liniile și formele din palmă despre personalitatea ta

Specialistul Mihai Voropchievici a vorbit recent despre tainele ascunse în palma noastră, care dezvăluie diferite aspecte legate de fiecare dintre noi. Numerologul a dezvăluit care sunt semnele pe care le putem urmări în palmă, liniile și formele pe care le citim în interiorul său ne vorbesc despre anumite laturi ale personalității.

Potrivit spuselor expertului în chiromanție, sunt numeroase forme geometrice pe care le regăsești în interiorul palmei, care îți dezvăluie calitățile. Lungimea degetelor, forma acestora și culoarea reprezintă doar o parte a geografiei palmei. Cei care au o personalitate de lider sunt remarcați prin prezența unui triunghi situat sub degetul arătător.

„Cei care au niște talente deosebite și care aveau sub degetul inelar și cel mic, steluțe, triunghiuri sau pătrate. Triunghiul indiferent ce dimensiune are și oriunde este poziționat indică un talent într-o anumită latură. Dacă ar fi sub degetul arătător, semnifică faptul că ești lider. Dacă e sub degetul inelar, ai o grămadă de posibilități. Poți să fii un mare șef de marketing sau să te ocupi de comerț la nivel mare. Ai un talent și te poți dezvolta. Triunghiul înseamnă talent. Înseamnă și protecție totală. Forța divină te propulsează. Sunt o persoană de bază. Dacă tu ai protecție divină, te scoți din toate.”, explica numerologul.

Ce spun liniile și formele din palmă despre tine
Numerologul Mihai Voropchievici

Semnele din palmă care îți dezvăluie caracterul

Formele geometrice pe care le remarci în interiorul palmei vorbesc despre personalitatea cuiva. Numerologul Mihai Voropchievici susține că pot apărea inclusiv stele, poziționate pe linia vieții, care dezvăluie abilități ieșite din comun. Inteligența este remarcată în cazul în care acestea se așază în partea de sus a liniei vieții.

„Pe lângă toate aceste minuni, mai pot apărea stelele. Dacă ai aceste stele în funcție de poziționarea lor. Ele se cam plantează pe linia vieții, a destinului sau pur și simplu în podul palmei. Asta înseamnă că posesorul are niște abilități ieșite din comun într-un anumit domeniu. Dacă apare în partea de sus a liniei vieții, înseamnă că ești o persoană foarte inteligentă. O inteligență deosebită. Acești oameni pot ajunge oameni de știință. Au și har. A fi preot, trebuie să ai har.”, a precizat Mihai Voropchievici.

Ce semnifică rombul din palmă

Rombul se regăsește în cazul persoanelor care au un deget inelar mai lung decât arătătorul și sugerează faptul că posesorul este un om care nu ezită să riște. Aceste persoane sunt dependente de aventură și sunt dispuse să riște.

„Mai apare și rombul. Un pătrat turtit. În general, apare la persoanele care au degetul inelar mult mai lung decât cel arătător. Acesta este omul care riscă. Aștia caută aventura și sunt dependenți de aventură. Sunt dispuși să riște. Sunt și cei care câștigă. Având rombul, găsim acei oameni nestăpâniți. Cei care au acest semn pe mâna dreaptă sunt de nestăpânit, iar cei care îl au pe mâna stângă sunt mai domoli. Ei sunt oamenii care nu cred, până nu văd.

Sunt oameni deciși, care nu dau înapoi. Rombul, în general, se poziționează într-o linie. Merge în linia vieții și are continuitate. E ca o probă de încercare în viața teribiliștilor. Pentru ei, este o avertizare foarte serioasă. Aștia nu se tem de moarte.”, a mai precizat specialistul.

Forma peștelui dezvăluie o personalitate de fier

„Este un fel de insulă. Se mai poate vedea pe linia inimii. Poate fi o combinație dintre un x sau o steluță și un triunghi în coadă. Ei sunt oameni cu o credință de fier. Au o credință nestrămutată. De multe ori, apare steaua mistică. Eu o am. Asta înseamnă că acea credință pe care o am, merg cu ea până în pânzele albe. Insula este legată de credința și forța în care crezi în această latură spirituală. Sunt oameni care de foarte multe ori, nu vin să creeze disensiuni. Au atâta calm și răbdare. Știu cum să te ajute.”, a precizat numerologul.

Semiluna și tridentul indică detalii despre individ

Semiluna este un alt semn care poate să indice o personalitate de clarvăzător. Aceste persoane au o intuiție impresionantă.

„Sunt oameni care dețin forța intuiției. Sunt oameni clarvăzători. Au o intuiție fantastică. Mai pot apărea și cercuri. Astea apar la persoanele care au perioade ale vieții când intră în niște lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu pot să înceapă ceva, pentru că nu au nicio reușită. Sunt efectiv ani morți. Ai trecut prin viață ca gâsca prin apă.”

Forma de trident pe care o regăsești în palmă te poate încadra în categoria oamenilor norocoși, care pot beneficia de protecție divină. Dacă acesta este orientat în sus, persoana respectivă este acoperită de protecție divină totală.

„Mai poate apărea și tridentul. Dacă este în jos, ai protecție divină, dar doar în situații limită. Dacă este orientat în sus, atunci protecție divină totală. Nu e un semn condiționat, dacă ai fost rău sau bun.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Astfel, semnele pe care le indică palma fiecăruia dintre noi sugerează mai multe aspecte despre personalitatea noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...