Ce sfat i-a dat Trump lui Joe Biden înainte de marea întâlnire cu Vladimir Putin. Toată lumea s-a amuzat

Nicu Stan 14.06.2021, 15:19
Ce sfat i-a dat Trump lui Joe Biden înainte de marea întâlnire cu Vladimir Putin. Toată lumea s-a amuzat

Ce sfat i-a dat Trump lui Joe Biden înainte de marea întâlnire cu Vladimir Putin. Toată lumea s-a amuzat pe această temă. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Ce l-a sfătuit Donald Trump pe Joe Biden pentru întâlnirea cu Vladimir Putin. ”Nu adormi la întâlnire și, te rog…”

Ce sfat i-a dat Trump lui Joe Biden înainte de marea întâlnire cu Vladimir Putin. Fostul președinte al MAericii îl ridiculizează pe Joe Biden. Donald Trump i-a cerut lui Joe Biden să-i transmită lui Vladimir Putin “cele mai bune urări“, dar i-a transmis și un sfat care expune din nou părerea proastă a republicanului față de actualul locatar al Casei Albe.

Înaintea întâlnirii Rusia-SUA, care se va desfășura la Geneva, miercuri, fostul președinte american Donald Trump i-a dat câteva sfaturi succesorului său, Joe Biden.

Joe Biden se gaseste cu Vladimir Putin, miercuri, 16 iunie, la Geneva
Joe Biden se gaseste cu Vladimir Putin, miercuri, 16 iunie, la Geneva

Donald Trump l-a ridiculizat pe Joe Biden cu această ocazie

El i-a cerut lui Joe Biden să nu adoarmă la întâlnirea cu Vladimir Putin și, de asemenea, să-i transmită liderului rus “cele mai bune urări”. Pe lângă astea, el i-a urat lui Joe Biden succes în convorbirile cu Moscova, care se vor desfășura pe 16 iunie.

“Nu adormi la întâlnire și, te rog, transmite-i (lui Putin) cele mai bune urări ale mele”, a spus Donald Trump, care nu o dată în timpul campaniei electorale din 2020 l-a numit pe actualul președinte  “somnorosul Joe”.

Donald Trump, activ pe reșțelele de socializare cu ocazia Summit-ului

De altfel, în perioada premergătoare Summitului G8, Donald Trump a devenit mai activ în mass-media. După părerea lui Donald Trump, Statele Unite se poziționează într-o poziție perdantă “fără respectul” Rusiei.

“În calitate de președinte, am avut o întâlnire excelentă și foarte productivă în capitala Finlandei, la Helsinki, cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. În ciuda schițelor tardive ale întâlnirii din știrile false, Statele Unite au câștigat mult, inclusiv respectul președintelui Putin și al Rusiei”, a remarcat Donald Trump într-o declarație.

Donald Trump crede că Joe Biden este batjocorit de toată lumea

De asemenea, Donald Trump a vorbit puțin măgulitor despre Partidul Democrat din SUA. Cu toate acestea, el a urat ”mult noroc lui Biden în dialogul cu președintele Putin”.

Cu câteva zile înainte, fostul președinte american a declarat că Joe Biden “este batjocorit pe față” de reprezentanții Chinei la discuții, precum și de președintele rus Vladimir Putin.

Cânde se vede Joe Biden cu Vladimir Putin

Îl batjocoresc, ne umilesc țara”, a remarcat Donald Trump, la congresul Partidului Republican.

Întâlnirea președinților Rusiei și Statelor Unite este programată pentru 16 iunie la Geneva, la vila “La Grange”.

“Elveția le mulțumește ambelor țări pentru încrederea exprimată prin alegerea Genevei ca loc de desfășurare a întrevederii”, se arată în comunicatul postat pe Twitter al Departamentului Federal de Afaceri Externe al Elveției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI