VIDEO EXCLUSIV

Ce sfat i-a dat Florin Salam nepotului său, Adrian Petrache. Tânărul are planuri mari împreună cu celebrul artist. „Poate în viitorul apropiat”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 08.09.2022, 16:19

Adrian Petrache este mândru că este nepotul lui Florin Salam, dar nu vrea ca lumea să îl perceapă doar prin prisma relației de rudenie cu acesta. Este un artist talentat, s-a făcut remarcat atât la X Factor, cât și la Românii au talent. Celebrul său unchi i-a dat un sfat important în carieră, pe care tânărul îl pune în aplicare ori de câte ori urcă pe scenă. Mai mult, se pare că Florin și Adrian pregătesc o surpriză de proporții. “Dacă vom cânta? Nu știu, nu vreau să vă divulg foarte multe chestii, poate în viitorul apropiat, avem ceva în plan”, a declarat, pentru Impact.ro Adrian Petrache.

”Mă ajută foarte mult”

Adrian Petrache a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul lui și are un talent special. L-am întâlnit miercuri seară la petrecerea revistei VIVA!. “Am zis să mai ies și eu din “rutina mea” și să vin ca invitat, nu neapărat ca persoană care prestează, care cântă. E prima dată când merg la o petrecere de influencereală să zic așa, e mișto, e interesant”.

Tânărul este student la Drept și este foarte încântat că multe lucruri pe care le învață la facultate îi sunt utile în viața profesională.

“Viața de student e extraordinar de frumoasă, foarte proaspătă și verde și mișto, uneori mai putrezește un pic de tot, când mai ai examene de dat, restanțe, dar în rest e foarte mișto. La Conservator nu aș fi avut cum să dau, pentru că nu am făcut studii de specialitate în domeniul ăsta și Dreptul a fost o opțiune de când eram mai mic, sincer, și sunt bucuros că am ales această facultate. Sunt momente în care mă oftic că nu pot să cânt cât vreau, mai ales în sesiune sau când mai vine o restanță, că nu pot să fac chiar ce vreau, că trebuie să învăț la diferite materii de Drept, dar ce să fac?

Am ales facultatea asta, trebuie să o termin, nu las lucrul neterminat. Mă ajută foarte mult Dreptul și în ceea ce privește cariera mea muzicală. Uite, și să negociezi un contract sau să scrii un contract sau să citesc un contract, îl înțeleg altfel. Și mă ajută foarte mult. Anul acesta o să studiez Proprietate inlelectuală, care sunt sigur sută la sută că mă va ajuta să înțeleg și să aflu foarte multe chestii. O să încerc cumva să le îmbin. Îmi place enorm de mult să cânt, nu aș putea să mă opresc niciodată din cântat, dar lucrul acesta cu Dreptul și faptul că sunt la această facultate mă ajută foarte mult și în privința asta artistică”, ne-a mărturisit el.

Adrian Petrache: “Se pune prea mare miză pe lucrul ăsta”

Adrian Petrache și-a dorit să-și facă o carieră muzicală singur. L-a ajutat sau nu legătura pe care o are cu Florin Salam?

“Nici nu m-a ajutat, nici nu m-a descalificat, nu știu cum să zic. E pur și simplu o chestie pe care nu vreau să fiu înțeles greșit: iubesc faptul că sunt nepotul lui, dar se pune prea mare miză pe lucrul ăsta, e un unchi și eu sunt un nepot. Nu e așa mare socoteală. E normal! Da, e unul dintre cele mai mari staruri ale României, poate din istoria României! E unchiul meu și eu sunt nepotul lui! Și îl iubesc și îl ador!”, ne-a spus el.

În urmă cu doi ani, pentru finala concursului X Factor, Adrian pregătise un moment artistic împreună cu Florin, doar că nu au mai cântat împreună, întrucât unchiul lui a avut niște probleme personale, care l-au împiedicat să mai ajungă la filmări. În locul lui, pe scena X Factor a cântat Florin Ristei alături de Adrian Petrache. Se pare că ei pregătesc totuși o surpriză de proporții.

“Dacă vom cânta? Nu știu, nu vreau să vă divulg foarte multe chestii, poate în viitorul aoropiat, avem ceva în plan, dar nu vă divulg acum toate lucrurile. Îmi place să surprind și ceea ce am în plan nu dezvălui chiar total, nu sunt superstițios neapărat, dar am observat că de câte ori vreau să dezvălui un lucru, care nu e complet finalizat, nu se mai materializează și nu știu de ce.

Probabil sunt persoane, nu neapărat rele, dar sunt persoane care stau așa cu gândul pe tine, nu toată lumea te iubește, dar se întâmplă ca lumea dacă stă mult cu gândul într-un loc, poate nu se mai materializează și nu vreau”, a declarat, pentru Impact.ro, Adrian Petrache.

Ce sfat i-a dat Florin Salam pe plan profesional

Cu o experiență vastă în muzică, Florin Salam și-a sfătuit nepotul să își respecte întotdeauna spectatorii, indiferent de numărul lor.

“Mi-a spus: “Să trăiești muzica și să îți dai viața pentru oamenii care sunt în fața ta acolo, cât trebuie să le cânți, oriunde ar fi. Și oriunde te duci să cânți, că ești pe o scenă imensă și că te vede o țară întreagă și poate și mai mult de atât sau că ești la o nuntă sau la o petrecere unde te văd 4 oameni și ăia au băut câteva șprițuri, tu tot la fel trebuie să cânți. Întotdeauna unde te duci, să îți faci treaba foarte bine, întotdeauna!”, ne-a mai spus nepotul lui Florin Salam.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe