Ce secret ascunzi în funcţie de zodie. Nativii care au două personalităţi

Ioana Bucur 27.10.2021, 15:35
Ce secret ascunzi în funcţie de zodie. Nativii care au două personalităţi

Chiar dacă pare greu de crezut pentru unii, mai ales pentru cei care susțin cu vehemență că fiecare persoană este unică, multe dintre trăsăturile noastre, ale caracterului nostru, sunt dictate de semnul zodiacal în care ne-am născut. A cunoaște câteva detalii despre fiecare în parte poate fi un mare atu în situații dificile. Află ce secret ascund oamenii în funcție de zodie.

Berbec

Pasionali, încăpățânați, imposibil de distras de pe drumul pe care au pornit și pe care îl cred corect pentru ei, nativii Berbec tind să trăiască după propriile seturi de reguli și valori. Secretul lor este că în spatele exteriorului dur se ascund firi sensibile care simt nevoia de iubire și apreciere.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt printre răsfățații astrelor. Sunt oameni de încredere, caută mereu stabilitatea, sunt altruiști, calculați, calmi și foarte loiali. Cu toate că sunt dornici să își ofere inima celor la care țin, acești nativi ascund o mare nesiguranță: nu au încredere în oameni și se tem că sentimentele celor pe care îi iubesc nu sunt la fel de înalte ca ale lor.

Gemeni

Când spui Gemeni, spui comunicare, schimbare, mișcare. Sunt mereu pregătiți de noi experiențe și aventuri și pot trece de la o stare la alta foarte repede. În ciuda faptului că sunt poate cea mai vorbăreață zodie, nu transmit foarte mult și dezvăluie foarte greu ce au, de fapt, pe suflet.

Rac

Racul este definiția familistului. Sunt empatici, caută mereu moduri de a-i ajuta pe cei din jurul lor. Aparent sociabili, sunt, de fapt, foarte timizi și tind să stea retrași – parcă ar avea două personalități total diferite. Ceea ce puțini văd la acești nativi este faptul că, de teamă să nu fie răniți, ajung să își ascundă foarte bine adevărate trăiri și vulnerabilități.

Leu

Adoră să fie în centrul atenției, imposibil de controlat, de multe ori imprevizibili. Costumul de războinic ascunde, de fapt, un suflet sensibil și au un orgoliu uriaș.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt perfecționiști, altruiști, prietenoși, dar nu suportă critica. Ei au nevoie de apreciere și confirmare din partea celorlalți. Secretul lor este muntele de îndoieli pe care îl au în suflet.

Balanță

Cu toate că ar trebui să fie echilibrați, nativii Balanță pun la îndoială fiecare decizie și acțiune, fiind mereu în căutarea perfecțiunii.

Ce secret ascunzi în funcţie de zodie. Nativii care au două personalităţi

Scorpion

Nu acceptă minciuna, manipularea și nu le vor lăsa niciodată nesancționate. Secretul pe care îl ascund acești nativi este că deseori se simt singuri și neînțeleși.

Săgetător

Puternici, perseverenți, Săgetătorii nu se vor abate de la drumul lor. Ceea ce puțini realizează este că oamenii născuți în această zodie fug de responsabilitate în plan romantic și emoțional.

Capricorn

Capricornii încearcă să ascundă faptul că se tem să arate vulnerabili. Ei evită în toate modurile situațiile care le pot dezvălui punctele slabe.

Vărsător

Cea mai mare taină a vărsătorilor este că ei știu ce vor exact până în momentul când trebuie să aleagă. Când trebuie să renunțe la ceva în favoarea la altceva, vărsătorii sunt panicați, pentru că acest lucru le lezează libertatea.

Pești

Cum sunt Peștii? Alunecoși! Acești nativi nu ezită să inventeze povești și să înfrumusețeze evenimente pentru a provoca mila și a manipula cu ceilalți.