Ce se va întâmpla în curând cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică. O vedetă mondenă a dat verdictul: ”Nu seamănă cu tatăl lui”

Cristian Cojocaru, Alexandra Chiric 18.04.2021, 17:27
Ce se va întâmpla în curând cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică. O vedetă mondenă a dat verdictul: ”Nu seamănă cu tatăl lui”

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu pare să se bucure tot mai mult de succes. Unul dintre cei mai mari critici de modă, Iulia Albu, l-a luat pe tânăr în vizor, făcând afirmații șocante despre acesta, având în vedere că este greu de impresionat.

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu are parte de mare succes

Succesul prinde tot mai mare contur în viața lui Radu Ștefan Bănică. Pe baza acestui, Iulia Albu nu l-a putut rata pe tânărul interpret din showbiz-ul românesc. Criticul vestimentar și-a făcut o impresie foarte bună despre acesta, în condițiile în care nu foarte multe persoane reușesc să îi intre in grații fostei soții a lui Mihai Albu.

Concurent în cadrul show-lui ”Te cunosc de undeva”, tânărul se bucură de un real succes, având în vedere talentul dobândit de la tatăl său. Studiind cu atenție fotografiile pe care Radu Bănică le postează pe rețele de socializare, Iulia Albu a afirmat că acesta nu seamănă cu tatăl său, Ștefan Bănică. Tânărul a primit doar cuvinte de laudă din partea criticului vestimantar.

„Cred că va frânge foarte multe inimi Radu Ștefan Bănică. Înțeleg că are vreo 18 ani, cam așa. Mie nu mi se pare că seamănă cu tatăl lui așa de mult… Nu, nu mi se pare că seamănă cu Ștefan Bănică. Mi se pare că are un look total diferit față de absolut tot ce am văzut, cel puțin în zona de Instagram are un potențial fabulos. Dacă va încerca să exploateze și această parte, va fi un succes garantat. Despre cum cântă nu știu… Și el e tot actor’, a declarat Iulia Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Iulia Albu a fost placut impresionata de fiul lui Stefan Banica Jr.
Iulia Albu a fost placut impresionata de fiul lui Stefan Banica Jr.

Cum se prezintă relația tată-fiu

Concurentul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a povestit într-un interviu pentru Viva! despre relația pe care o acesta o are cu tatăl său, Ștefan Bănică. Deși de multe ori a simțit presiunea numelui pe umerii săi, cu precădere în copilărie și adolescență, tânărul a trecut cu brio peste acea perioadă. Radu Bănică a mărturisit și despre sfaturile primite de la tatăl său. Totodată, acesta a afirmat că la rândul său, îi dă la rândul său sfaturi tatălui.

”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. (…) Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut.”, ne-a spus Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

Urmăriți Impact.ro și pe