Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinţii designerului: “Au fost multe discuţii” (Exclusiv)

Cristian Cojocaru / 22.02.2021, 20:59
Ce se întâmplă la aproape doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinţii designerului: “Au fost multe discuţii” (Exclusiv)

În luna aprilie a acestui an se împlinesc doi ani de la moartea regretatului designer Răzvan Ciobanu. Părinții acestuia se pregătesc de parastas încercând în continuare să treacă peste pierderea fiului, prin munca pe care o depun la pensiunea familiei.

Moartea lui Răzvan Ciobanu rămâne o durere veșnică

Părinții lui Răzvan Ciobanu muncesc din greu la pensiunea familiei, ”Ciobănelu” în speranța de a mai uitat de durerea cauzată de pierderea fiului lor de acum aproape doi ani. Acela este și locul unde designerului îi plăcea foarte mult să se relaxeze. Avocata Laura Vicol, o apropiată de-a lui Răzvan Ciobanu a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro că este convinsă de faptul că se vor întâlni cu toții pe data de 29 aprilie, atunci când se vor împlini doi ani de la decesul celebrului Răzvan Ciobanu.

“Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens”, a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu, pentru playtech.ro.

Părinții regratului designer nu vor să renunțe la pensiune, de dragul fiului lor dar și al amintirilor pe care le au acolo.

”Nu mulți știu, dar părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, numită ”Ciobănelu”, acolo unde Răzvan se retrăgea adesea, pentru a se relaxa, departe de agitația din București. Deși s-a zvonit că pensiunea va fi scoasă la vânzare, cu aproximativ 200.000 de euro, iată că Elena Ciobanu, mama regretatului designer, nu a avut puterea să renunțe la acest mic colț de Rai, unde a adunat atâtea amintiri frumoase cu Răzvan, astfel că se ocupă de cazare și de partea administrativă, fiind o bună gazdă pentru turiști: ”Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune”, a mai spus Laura Vicol.

Mama lui Răzvan Ciobanu afirma în urmă cu ceva timp că legătura dintre ei este una telepatică
Mama lui Răzvan Ciobanu afirma în urmă cu ceva timp că legătura dintre ei este una telepatică

Drumul care avea să aibă un singur sens

Atunci când a observat că industria hainelor nu îi mai aduce profitul dorit, Răzvan Ciobanu s-a reprofilat pe vânzarea puilor de pisică din rasa Sfinx. Acesta îi vindea cu 750 de euro fiecare. Pisica designerului pe care a făcut-o și vedetă este acum în grija părinților lui. Avocata menționează în cadrul interviului că “pisica lui Răzvan, Lily, este crescuta de părinții lui, la pensiune”.

În a doua zi de Paște, designerul a luat drumul cu un singur sens, pierzându-și viața într-un accident de mașină. Acesta se întorcea în București după ce petrecuse la malul mării. Potrivit testelor făcute de medicii legiști, în corpul acestuia au fost găsite cinci subtanțe interzise. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a declarat la acea vreme că Răzvan Ciobanu a rulat cu autoturismul aproximativ un kilometru în afara șoselei.

Corpul designerului a fost găsit de către un localnic, chiar lângă mașina grav avariată, în jurul orei 7:00. Mama lui Răzvan Ciobanu chiar a povestit înaintea accidentului la emisiunea ”Teo Show” că între ei există o legătură telepatică.

 ”Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon: Ești bine, s-a întâmplat ceva? Am, așa, o chestie telepatică cu el”, a spus mama lui Răzvan Ciobanu la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI