Ce se întâmplă în sezonul 17 din Anatomia lui Grey. Producătorul serialului a anunțat oficial

Stan Filon 24.07.2020, 16:46
Ce se întâmplă în sezonul 17 din Anatomia lui Grey. Producătorul serialului a anunțat oficial

Serialul Anatomia lui Grey este urmărit de milioane și milioane de fani în întreaga lume. A ajuns la sezonul 16, iar fanii așteaptă cu nerăbdare fiecare episod, pentru a vedea ce cazuri ciudate mai ajung pe masa de operație, dar și ce probleme le mai aduce în cale viața celebrilor medici. Producătorul serialului a vorbit despre sezonul 17.

Pandemia de coronavirus va lovi puternic și în serialul Anatomia lui Grey, în sezonul 17

De curând, producătorul serialului de un real succes Anatomia lui Grey a vorbit despre sezonul 17 și pe ce se va axa firul narativ. Am aflat cu stupoare că pandemia de coronavirus va lovi din plin și spitalul ”Grey Sloan Memorial”, unde se desfășoara acțiunea din film.

Producătorul executiv Krista Vernoff a declarat recent că serialul are „o oportunitate și o responsabilitate” de a explora modul în care pandemia coronavirusului afectează personalul medical din prima linie.

Pandemia de coronavirus va lovi și în serialul Anatomia lui Grey
Pandemia de coronavirus va lovi și în serialul Anatomia lui Grey

Scenariștii au ascultat povești terifiante ale medicilor de la Terapie Intensivă

“Vom aborda cu siguranță această pandemie”, a  declarat aceasta despre planurile show-ului pentru sezonul 17. Producătorul a mai dezvăluit că scenariștii serialului au ascultat povești cutremurătoare ale medicilor adevărați care s-au confruntat cu pandemia de coronavirus.

Scenariștii trebuie să găsească o cale de a împleti umorul și romantismul serialului cu poveștile tragice pe care le-au auzit din gura medicilor care au văzut ce dezastru poate face infecția de coronavirus.

Sezonul 16, scurtat din cauza pandemiei

“Conversațiile noastre au fost în mod constant despre cum păstrăm umorul și romantismul viu, în timp ce spunem aceste povești cu adevărat dureroase”, a adăugat ea.

Pandemia de coronavirus a afectat filmările la sezonul 16 al celebrului serial. Producția ABC cu actrița Ellen Popmeo în rol principal trebuia să aibă 25 de episoade, însă, înainte ca munca pe platouri să se oprească din cauza pandemiei, au fost finalizate doar 21 de episoade. „Anatomia lui Grey” a fost printre primele seriale care au anunțat că opresc filmările, pentru a nu pune echipa în pericol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI