EXCLUSIV

Ce se întâmplă în familia lui Keo după ce a fost infectat cu Covid. Problemele pe care le-a avut cu fiica lui

Denisa Macovei 15.02.2022, 15:31
Ce se întâmplă în familia lui Keo după ce a fost infectat cu Covid. Problemele pe care le-a avut cu fiica lui

De câteva zile Keo se află în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19. Deși este vaccinat cu toată schema completă, acesta nu a fost ferit de virus, însă, spre fericirea lui și a familiei, a avut o formă ușoară a bolii. Cu toate acestea micuța Arya a contactat virusul de la tatăl ei.

Ce se întâmplă în familia lui Keo, după ce artistul s-a infectat cu Covid

Dat fiind faptul că petrec foarte mult timp împreună, atât în studio, cât și în cadrul altor activități recreeative pe care le au, Keo nu și-a dat seama că a contactat virusul Covid-19, iar în momentul în care s-a autoizolat de restul familiei, deja era prea târziu pentru fiica lui. Micuța în vârstă de 4 ani a fost și ea infectată, din păcate cu simptome destule de rele pentru un copil la o vârstă atât de fragedă, însă mama ei, Misty, a reușit să o pună imediat pe picioare.

„Da, Arya a făcut și ea a doua zi de la primele simptome ale lui Keo, deși el din momentul în care s-a trezit cu primele simptome și s-a testat pozitiv, s-a izolat la etaj ca să ne protejeze. Au fost grele două nopți, în care Arya a făcut febră extrem de mare, dar acum e bine și doar mai tușește. Am fost speriată și bineînțeles că nu am putut să dorm…”, ne-a declarat Alexandra Pavel, partenera de viață a lui Keo.

Ce se intampla in familia lui Keo, dupa ce artistul s-a infectat cu Covid
Ce se intampla in familia lui Keo, dupa ce artistul s-a infectat cu Covid

Misty a fost ocolită de boală

Cu toate că artistul se vaccinase cu a treia doză în urmă cu aproximativ o lună, acest lucru nu l-a ferit complet de boală. Mai norocoasă a fost însă Misty care, deși a stat non-stop cu fetița ei, chiar și când aceasta a ieșit pozitiv la testul de depistare a virusului, nu a contactat boala.

„Pe mine m-a ocolit deși mi-am ținut copilul în brațe tot timpul și nu m-am gândit să mă protejez. M-am tot testat zilele acestea, sunt negativă și acum după câteva zile, nu prezint absolut niciun simptom și știu și de ce. Eu mi-am făcut doza 3 acum 3 săptămâni, aproximativ o lună și sunt convinsă că am boosterul de anticorpi. M-am simțit ușurată pentru că am fost eu ok și am putut să mă ocup de ei”, ne-a mai declarat artista.

În momentul de față toți trei se află în izolare și, datorită faptului că sunt vaccinați cu schema completă, dar și pentru că s-au pus pe picioare și simptomele au ținut doar câteva zile, urmează să iasă din izolare și să își continue activitățile, cu atât mai mult cu cât anul acesta vor să călătorească mai mult.

„Anul acesta, simt nevoia să ne plimbăm mult, să călătorim, să facem vacanțe”, ne-a mai povestit Alexandra Pavel despre planurile lor pentru 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe