Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Roman, după ce a fost la un pas de divorț. Ce spune despre Marius Elisei

Diana Radu 03.08.2020, 12:47
Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Roman, după ce a fost la un pas de divorț. Ce spune despre Marius Elisei

Oana Roman a vorbit în cadrul celui mai recent interviu acord despre cum i s-a schimbat viața de familie, după ce a fost la un pas de divorț de Marius Elisei. Cei doi au petrecut perioada de izolare împreună într-o nouă casă.

Cum arată căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei, după ce au fost la un pas de divorț

Vedeta a povestit că acum este bine cu tatăl fiicei sale. Toți trei au petrecut împreună perioada de izolare pe care au trecut-o fără mari probleme. Oana Roman spune că principalele motive de tensiune a fost faptul că muncesc prea mult, dar și faptul că mama acesteia locuiește cu ei.

„Într-un stadiu relativ OK. În perioada de izolare a fost foarte bine, culmea. Am stat cu toţii împreună şi nu au existat probleme. Mai apar probleme din cauza faptului că se munceşte foarte mult, avem presiune foarte mare pe noi, pentru el nu este uşor să stea cu mama, care este o femeie în vârstă, cu tabieturile ei, iar el nu este întotdeauna fericit cu situaţia asta şi pot să-l înţeleg din anumite puncte de vedere”, a declarat Oana Roman pentru Okmagazine.

Motivul pentru care Oana Roman s-a mutat în casă nouă este pentru că mama sa s-a mutat cu ei și nu ar fi avut loc cu toții într-un apartament. În plus,vedeta spune că mama sa avea nevoie de un dormitor la parter, dar și de un birou. Însă, potrivit Oanei schimbarea locuinței a fost bine venită, deoarece perioada izolării i-a prins la curte cu grădină, ci nu într-un apartament.
oana roman, casnicie, marius elisei
Cum arată căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei, după ce au fost la un pas de divorț

„Marius este tatăl perfect. Este un om cald şi bun”

Oana Roman spune că în ciuda certurilor pe care le-au avut, Marius Elisei este un tată excelent care s-a implicat în creșterea micuței Isabela. În plus, aceasta îl descrie ca pe un bărbat cu foarte multe calități printre care cu o răbdare de fier.

„Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei, care a avut grijă de ea de când s-a născut. Eu am fost foarte bolnavă în prima perioadă a vieţii ei, iar el a avut grijă de ea şi s-a legat ceva foarte special între ei. Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă”, a mai declarat Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe