Ce se întâmplă, “după ce cade Guvernul Dăncilă”. Ce guvern își dorește președintele Klaus Iohannis

bogdan 10.10.2019, 09:02
Ce se întâmplă, “după ce cade Guvernul Dăncilă”. Ce guvern își dorește președintele Klaus Iohannis

Zi importantă pentru România! Moțiunea de cenzură va fi analizată și votată, joi, 10 octombrie, în plenul reunit al Camerei Debputaților și Senatului, care va decide astfel soarta guvernului Dăncilă. Președintele Klaus Iohannis a făcut câteva precizări importante, înainte de acest moment, și le-a transmis românilor un mesaj important.

Ce se întâmplă dacă cade Guvernul Dăncilă. Ce guvern își dorește președintele Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat cu o zi înainte de importantul eveniment că își dorește ca moțiunea de cenzură să aibă succes. În cadrul pleunului reunit al Camerei Deputaților și Senatului, începând cu ora 10.00, moțiunea de cenzură va fi dezbătută, iar câteva ore mai târziu, respectiv de la ora 13.00, se va da votul.

Iohannis a făcut câteva precizări importante înainte de acest moment important pentru români.

“Ne pregătim pentru alegerile prezidențiale și dacă citesc bine entuziasmul vostru șansele noastre sunt mari. După care trebuie să mai câștigăm localelele și parlamentarele și atunci putem împreună să începem să punem România pe picioare. Atunci începe reconstrucția României. Foarte mulți se întreabă când începem.

Începem prima fază mâine (n.r. joi – 10 octombrie), după ce cade Guvernul Dăncilă. Vreau să fiu foarte clar, ca să nu încapă îndoială și să nu capete glas cărcotașii, e plin de ei peste tot și acolo și acolo, adică și în stânga și în dreapta. Nu vă faceți iluzii. Eu îmi doresc foarte mult ca mâine în Parlament moțiunea să fie încununată de succes.

Acest guvern eșuat, în derută, trebuie să plece acasă, iar voi sunteți cei în jurul cărora se va construi un guvern care asigură o tranziție ordonată, serioasă, până la alegerile parlamentare”, a declarat președintele Klaus Iohannis, miercuri, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL, conform Mediafax.

Zi decisivă pentru Guvernul Dăncilă! Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și analizată joi
Zi decisivă pentru Guvernul Dăncilă!

Klaus Iohannis, atac dur către PSD

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur către PSD, nemulțumit de tot ce s-a petrecut în ultimii ani când partidul s-a aflat la conducere.

“Cum am putut noi românii să ajungem în această situație extrem de neplăcută? Cum am putut noi să ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat, debusolat și să avem u guvern care face atâta rău României? Dragii mei, PSD-ul a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce și-au permis în ultimii 3 ani e nemaivăzut și nemaiauzit.

PSD, în realitate, e principala piedică în dezvoltarea României”, a mai spus Klaus Iohannis.