Ce se întâmplă de astăzi în toate magazinele Lidl. Anunțul e oficial

Elena Avramescu 03.08.2020, 17:30
Ce se întâmplă de astăzi în toate magazinele Lidl. Anunțul e oficial

Lanțul de magazine Lidl a devenit unul din preferatele Românilor, datorită prețurilor mici și a gradului de diversitate al alimentelor și nu numai. Astfel, Lidl vine cu o veste extrem de bună pentru români, cu toții se vor bucura.

Ce se întâmplă de astăzi în toate magazinele Lidl

Vestea cea bună este aici. În data de 3 august, Lidl România a anunțat ofertele deosebite pentru clienți, astfel că retailerul a venit cu oferte XXL. Însă asta nu este tot. Lidl a mai pregătit o surpriză și a băgat în magazine și Beyond Meat Burger, fiind vorba despre un burger vegetal care imită carnea, care nu conține gluten, soia, are un conținut bogat de proteine din mazăre, precum și grăsimi doar de origine vegetală. Iar prețul acestuia este de doar 20 de lei.

Iar pentru ofertele XXL, Lidl propune lasagne bolognese, nuggets de pui și cartofi prăjiți pentru friteuză. Pe lângă astea, găsim și cordon bleu de curcan, la prețul de 17 lei, fiind extrem de delicios.

Anunțul oficial de la Lidl

Nu în ultimul rând, Lidl pune la dispoziție și cârnați oltenești XXL, fiind o cantitate destul de mare la doar 11 lei, dar și oferte la șuncă de porc sau piept de curcan Dulano sau cârnații sticks preferați de români.

Ce se întâmplă de astăzi în toate magazinele Lidl
Ce se întâmplă de astăzi în toate magazinele Lidl

Noile date arată că Lidl înregistrează un ritm de creștere destul de impresionant în România. Asta pentru că lanțul de magazine german are unul dintre cele mai alerte ritmuri de dezvoltare. Mai mult, reţeaua de magazine cu profil discount Lidl a obţinut în 2019 afaceri de 9,7 miliarde de lei după un salt de 24% comparativ cu anul anterior.

În anul 2018 a reuşit o mare performanță și anume să îşi majoreze businessul cu aproximativ 20%, avansul fiind susţinut, exact ca și în 2019, de expansiune, dar și de un apetit crescut pentru consum al românilor, potrivit ZF.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...