Ce se întâmplă cu Teo Trandafir de când a fost scoasă din grila Kanal D. Dezvăluirea făcută de un fost coleg despre prezentatoare: „Ar putea să se reinventeze”

Ana Anitoiu 29.06.2022, 09:29
Ce se întâmplă cu Teo Trandafir de când a fost scoasă din grila Kanal D. Dezvăluirea făcută de un fost coleg despre prezentatoare: „Ar putea să se reinventeze”

Un fost coleg al prezentatoarei TV Teo Trandafir a dezvăluit ce se poate întâmpla cu ea în următoarea perioadă, după ce a fost scoasă din grila de programe a Kanal D, televiziune cu care a început colaborarea în anul 2013.

Ce ar urma să se întâmple cu Teo Trandafir

Kanal D a scos emisiunea „Teo Show” din grila de programe. Totuși, oficial, s-a anunțat că îndrăgita prezentatoare de televiziune va reveni cu forțe proaspete din această toamnă. Radu Herjeu, fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a spus ce crede că s-ar putea întâmpla cu ea în următoarea perioadă.

„Au scos-o pe Teo de pe post. E foarte greu să mai facă audiență, ca atunci când era la PRO TV, asta e firesc. E fată deșteaptă, nu moare de foame, a câștigat cât să trăiască trei vieți liniștite. Nu ai cum să risipești banii așa repede. Eu cred că poate, că ea ar putea să se reinventeze.

Eu mă uit și la italieni. La ei e un alt sistem. Vedetele tv nu sunt aruncate pe stradă, sunt păstrate până la capăt, am văzut mulți prezentatori tv care au știut să producă altceva, nu neapărat în alt stil, căci nu mai poți să faci mari schimbări. Poate că nici pentru ea să nu mai fie o provocare televiziunea. Dacă nici ea n-a făcut televiziune, atunci cine? A avut toți invitații, audiențe, glorie”, a spus Radu Herjeu, pentru ego.ro.

Ce se intamplă cu Teo Trandafir de cand a fost scoasa din grila Kanal D
Teo Trandafir

Fostul membru CNA a adăugat că Teo Trandafir ar putea reveni la radio, unde a debutat, sau ar  putea înființa o firmă ce să se ocupe de imaginea unor personalități. Radu Herjeu a precizat că emisiunea ei nu a avut niciodată reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului.

Teo Trandafir, despre banii câștigați în televiziune

Pe de altă parte, anterior, Teo Trandafir l-a contrazis pe Radu Herjeu, „spaima televiziunilor”. Vedeta de televiziune nu a susținut că a câștigat suficienți bani cât să trăiască trei vieți liniștite, ci dimpotrivă, că este nevoită să fie atentă la felul în care își administrează finanțele.

Prezentatoarea Teo Trandafir a spus că a investit în casa în care locuiește, în fiica ei și în școala privată la care a înscris-o. Ea a explicat că oamenii au senzația eronată că toți banii câștigați i-au rămas, fără să se gândească la taxele „uriașe”, rate și plățile către colaboratori.

Teo Trandafir a spus că se întreabă ce a făcut cu banii ei, pentru că nu a mai mers de mulți ani într-o vacanță și deoarece se gândește la cheltuielile pe care le are. Vedeta de televiziune a adăugat că este nevoită să se chivernisească, pentru că nu plătește nimeni lucrurile de care are nevoie familia ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...