EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu soțul regretatei Corneliei Catanga, la patru luni de la decesul acesteia. “Mai trăiesc doar pentru fiul meu”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 02.08.2021, 15:20
Ce se întâmplă cu soțul regretatei Corneliei Catanga, la patru luni de la decesul acesteia. “Mai trăiesc doar pentru fiul meu”. EXCLUSIV

Soțul regretatei Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu trecere prin momente dificile de când artista a decedat! Bărbatul ne-a mărturisit că o duce greu cu banii însă singurul lucru care îl face să lupte în continuare, la cei 70 de ani pe care îi are împliniți, este fiul său, Alexandru care îi dă de multe ori putere în viață.

Ce se întâmplă Aurel Pădureanu, la patru luni de la moartea Corneliei Catanga

Au trecut patru luni de la moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga! Decesul său a lăsat în urmă multă suferință în sufletele celor care i-au iubit melodiile, dar și a soțului și copilului său. Contactat de reporterii Impact.ro, partenerul de viață al “reginei muzicii lăutărești” ne-a declarat în exclusivitate prin ce clipe cumplite trece de când a rămas văduv: “Acum stau în chirie la Piața Rahova, la fetița mea. Cheltuielile mă duc pe luna cam la 500 de euro. Asta înseamnă chiria, utilitățile și mâncarea lunară. Nu pot cere de la fata mea, vă dați seama. Este o sumă destul de măricică, este adevărat, dar nu am ce face”.

De asemenea, Aurel Pădureanu ne-a mai spus și care este singura sa alinare sufletească după moartea soției: “Cu sănătatea sunt bine, nu mă plâng, iau doar pastile pentru tensiune. Sufletește sunt distrus, nu pot trece deloc peste cumpăna aceasta. Acum trăiesc doar pentru fiul meu Alexandru, pentru el lupt ca să îi fie bine. El este singura mea alinare. Nu te poți obișnui ca după o perioadă de conviețuit împreună, mai exact 32 de ani, în patru luni să uiți totul. Nu se poate așa ceva”.

Ce se intampla cu Aurel Pădureanu, la patru luni de la moartea Corneliei Catanga
Ce se intampla cu Aurel Pădureanu, la patru luni de la moartea Corneliei Catanga

”Vorbesc cu ea”

Aurel Pădureanu a mai mărturisit că nu a dat hainele purtate de soția sa și că merge la cimitir din două în două zile: ”După moartea Corneliei nu am dat hainele ei, încă le păstrez, ele îmi alină sufletul atunci când mă arde dorul de ea. O să mai dau din ele, dar să văd la cine, cineva să merite lucrurile Corneliei. Nu vreau să le dau la oricine. Am și visat-o, normal, dacă mă gândesc non-stop la ea. Merg la cimitir din două în două zile, vorbesc cu ea, îi aprind o lumânare. Ultima dată am visat-o acum vreo săptămână dar nu mai știu să îți spun cum anume”.

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani la spitalul Universitar, după ce fusese infectată cu coronavirus. Regretata solistă a muzicii lăutărești a trăit o parte din viață ca o regină, în vila ei din Chitila, în vremea când aproape zilnic avea spectacole. Aceasta ajunsese în ultima perioadă la fundul sacului, din cauza pandemiei. Banca i-a luat casa, iar artista s-a mutat în chirie în Bragadiru. Cornelia Catanga a murit astfel cu sufletul sfâșiat de durere.

”Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nici o posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Dacă aveam ceva strâns deschideam o afacere cu mâncare, doar asta mai merge acum, ceva online, să ne aducă un angajat ciorba la ușă. Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fi fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Voiam să îi fac nuntă, este logodit, fata a venit din New York, dar de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!”, spunea Cornelia Catanga.

Urmăriți Impact.ro și pe