Ce se întâmplă cu Simona Florescu la două luni de la moartea lui Dichiseanu. Din ce îşi câştigă banii artista

Stan Filon 02.08.2021, 09:45

Acum s-a aflat ce se întâmplă cu Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Dichiseanu, fostul ei partener de viață. Femeia încă nu realizează că fostul său soț nu mai este printre noi. Au împărțit bune și rele foarte mulți ani și chiar dacă nu mai formau un cuplu, cei doi aveau o relație frumoasă de prietenie.

Ce se întâmplă cu Simona Florescu la două luni de la moartea lui Dichiseanu

S-au cunoscut pe când ea avea 19 ani, iar el 54. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au fost chiar căsătoriți ani de zile. S-au despărțit însă în urmă cu ceva timp, însă au rămas buni prieteni. Vorbim despre Simona Florescu și Ion Dichiseanu.

Femeia încă nu realizează că Dichi nu mai este și a vorbit despre acest eveniment trist din viața sa. A recunoscut că își câștigă existența din spectacolele pe care le susține. Cântă la mare, iar acest lucru îi aduce zilnic aminte de fostul său partener, care adora marea, plaja și soarele.

”Era un om în putere, foarte bine”

”Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine. Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare. (…) Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a declarat Simona Florescu la „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Ion Dichiseanu a murit în urmă cu două luni, la Spitalul Floreasca, din Capitală. Era internat de câteva luni și cea care l-a răpus a fost o infecție la plămâni contractată în timpul unei analize făcute la o clinică privată. S-a bătut luni de zile pentru viața sa, dar medicii nu l-au mai putut ajuta.

Ion Dichiseanu a murit sărac. După o carieră de peste 60 de ani, actorul primea o pensie de doar 1500 de lei. A avut noroc cu un spațiu comercial pe care îl deținea încă din anul 1991 și care îi mai rotunjea veniturile lunare. Primea din chirie suma de 700 de euro, ceea ce îl ajuta foarte mult, după cum declara chiar el.

”Am de 24 de ani acest spaţiu şi a fost permanent închiriat. A funcţionat o perioadă foarte bună ca minimarket, iar ultimele cinci luni au închiriat nişte turci pentru pizzerie, doar că nu le-a mers şi au închis. Aşa înveţi ce merge şi ce nu. Financiar vorbind, spaţiul acesta pot să spun că m-a ajutat foarte mult. Din păcate, nu mai am altele”, a dezvăluit Ion Dichiseanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...