Ce se întâmplă cu relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, după izolare. Detaliul care i-a pus pe fani pe gânduri

Andrei Cezar 27.05.2020, 21:06

S-a rupt lanțul de iubire între Răzvan Simion și Lidia Buble? Nu putem răspunde cu certitudine, deocamdată. Însă sunt indicii clare că perioada de izolare peste care tocmai am trecut nu le-a prins prea bine celor doi. Ce amănunt extrem de important ar putea prevesti despărțirea anului în showbiz.

Ce se întâmplă cu relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Prezentatorul de la Neatza și frumoasa cântăreață formează un cuplu extrem de simpatic de mai mulți ani. La începutul relației puțin au fost cei care au crezut în povestea lor de dragoste, însă timpul a trecut și au demonstrat că îi leagă o iubire puternică. Pe cât de neașteptată a fost vestea că cei doi formează un cuplu, la început, pe atât de șocantă ar fi acum o eventuală despărțire. Mai ales că cei doi și-au obișnuit fanii cu declarații și gesturi care să întărească povestea lor de dragoste.

Totuși, de puțin timp se pare că lucrurile nu mai sunt atât de roz între Răzvan și Lidia. Acest lucru este confirmat de conturile lor de socializare. Niciunul dintre ei nu a mai postat poze împreună și mai mult decât atât, între fotografii nu se mai regăsește niciuna din cele vechi.

Nici Răzvan și nici Lidia nu au dat de înțeles până acum că ar tece printr-o perioadă mai puțin bună din punct de vedere sentimental. În fața publicului s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Rămâne de văzut dacă zvonurile despre o eventuală despărțire a celor doi sunt adevărate.

Ce se întâmplă cu relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, după izolare. Detaliul care i-a pus pe fani pe gânduri
Ce se întâmplă cu relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, după izolare. Detaliul care i-a pus pe fani pe gânduri

Lidia Buble a revenit acasă la părinți

La începutul lunii aprilie, vestea că artista ”l-a părăsit” pe Răzvan și a aplecat acasă la părinții ei i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului. Încă de atunci s-au întrebat ce s-a întâmplat cu cei doi. Lidia a ieșit să clarifice misterul și a declarat că a fost nevoită să meargă la Deva pentru a avea grijă de tatăl ei bolnav.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, declara Lidia Buble atunci.

Urmăriți Impact.ro și pe