Ce se întâmplă cu pensiile și ajutoarele sociale pentru români în această perioadă. Anunțul făcut de directorul Poștei Române

Alexandru Râmnic / 22.03.2020, 18:43
Ce se întâmplă cu pensiile și ajutoarele sociale pentru români în această perioadă. Anunțul făcut de directorul Poștei Române

Mulți se întreabă ce se va întâmpla cu pensiile și ajutoarele sociale ale românilor în această perioadă, mai ales din cauza interdicțiilor și a recomandărilor oficialităților referitor la deplasarea în afara domiciliului. Directorul Poștei Române a făcut un anunț important pentru cetățeni.

Directorul Poștei Române anunță că nu vor fi probleme cu distribuirea pensiilor și a ajutoarelor sociale pentru români

Horia Grigorescu, directorul Poștei Române, afirmă că nu vor exista probleme ca pensiile și ajutoarele sociale să fie distribuite în această perioadă.

”Poștașii sunt prezenți pe străzi în fiecare zi și se asigură că românii își primesc pensiile și toate celelalte prestații sociale. Știm că peste 5 milioane de beneficiari se bazează pe noi în fiecare lună să le aducem la ușă banii de care au atât de mare nevoie pentru a își duce viața în mod normal”, afirmă Grigorescu pentru stiripesurse.ro.

Horia Grigorescu. directorul Poștei Române. Sursa foto: facebook
Horia Grigorescu. directorul Poștei Române. Sursa foto: facebook

Pentru protejarea angajaților Poștei Române și a populației, acesta spune că nu vor mai exista cazuri în care poștașul să intre în casă. Aceștia au fost instruiți să păstreze distanța de doi metri față de orice om căruia îi livrează pensia sau ajutorul social și că distribuirea se va face la ușă sau la poartă.

Se așteaptă o scădere a veniturilor din livrările internaționale

Grigorescu a explicat și în cel va fi afectată instituția pe care o conduce de pandemie. Oficialul spune că veniturile vor scădea pe zona de distribuiri internaționale, pentru că acum foarte puține firme sau persoane fizice mai trimit diverse colete în străinătate.

”Unul dintre segmentele de business cele mai afectate în acest moment este cel al serviciilor internaționale. Este însă un lucru pe care l-am anticipat încă de la momentul primelor semnale primite din China. Volumele de trimiteri poștale internaționale s-au contractat și asta va duce în cascada evident la o pierdere de venituri în această zonă”, spune directorul Poștei Române.

 

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI