Ce se întâmplă cu „Neatza” de pe Antena 1. Dani Oţil tocmai a făcut anunţul

Badea Violeta 06.01.2022, 07:46

Noul an vine cu schimbări importante la Antena 1! Șefii trustului Intact au luat câteva decizii radicale cu privire la emisiunile difuzate. Una dintre acestea ar fi aceea că emisiunea „Acces Direct” a fost scoasă pe jumătate din grila Antenei 1. Recent s-a aflat și ce se va întâmpla cu emisiunea „Neatza”. Anunțul a fost făcut chiar de către Dani Oțil!

Schimbări majore la Antena 1

Patronii trustului Intact sunt puși pe fapte mari în anul 2022. Aceștia au pregătit câteva modificări în grila Antenei 1. Una dintre acestea a fost dezvăluită chiar la sfârșitul lui 2021, și anume că emisiunea „Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida, va fi scoasă pe jumătate din grilă. Concret, aceasta se va difuza atât la Antena 1, cât și la Antena Stars.

Noul sezon va începe luni, 10 ianuarie, iar prima parte a emisiunii va fi pe Antena 1, de la ora 16:00 Ulterior, Mirela Vaida va putea fi urmărită pe Antena Stars, de la ora 17:00. Practic, „Acces Direct” va începe pe Antena 1 şi va continua pe Antena Stars. Programul va fi în fiecare zi, de luni până vineri.

„Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați.

De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului. Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars”, a transmis prezentatoarea emisiunii.

Neatza revine pe micile ecrane
Neatza revine pe micile ecrane

Anunț de ultim moment despre emisiunea „Neatza”

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt două dintre vedetele de televiziune extrem de apreciate de public, iar asta se poate contoriza prin audiențele emisiunii „Neatza”. După o vacanță binemeritată și ei, la fel ca telespectatorii, sunt nerăbdători să revină pe micile ecrane.

Acest lucru se va întâmpla din data de 10 ianuarie. Dani Oțil și Răzvan Simion vor fi prezenţi tot la Antena 1, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la 8:00. De asemenea, emisiunea va fi difuzată și duminică, de la ora 9:00. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.

„De luni… Revenim   dar nu ne revenim”, a scris Dani Oțil pe pagina sa personală de Facebook.

Dani Oțil a avut parte de o vacanţă însorită

Unul dintre matinali, Dani Oțil, și-a petrecut sărbătorile de iarnă departe de România. El și soția sa, Gabriela Prisăcariu, s-au relaxat pe o insulă din Maldive.

Cei doi au publicat în mediul online mai multe imagini din concediu, împărtășin astfel momentele frumoase cu fanii lor. Tot o destinație exotică a ales și Ramona Olaru. Asistenta de la Neatza a ales Egiptul pentru a se destinde. De asemenea, Florin Ristei și frumoasa Naomi au optat pentru o călătorie în cel mai luxos oraș, Dubai.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...