Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, după ce a fost transferat la un spital din Paris: ”Este conștient!”

Alexandru Ioanid 11.09.2019, 14:39
Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, după ce a fost transferat la un spital din Paris: ”Este conștient!”

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, a fost transportat la un spital din capitala Franței, dar se știu puține despre starea lui de sănătate. Câteva informații, neconfirmate, vin însă de la angajații spitalului.

Michael Schumacher e internat la un spital din capitala Franței, Paris. Fostul pilot de Formula 1 a fost transport acolo în mare secret și tot în mister e învăluită și starea lui de sănătate. El primește câteva vizite, ale apropiaților și familiei, dar aceștia nu dau detalii despre starea lui, așa cum familia s-a pronunțat în mod expres.

Totuși, câteva detalii vin din surse care doresc să-și păstreze anonimatul. E vorba de angajații spitalului care trimit către presă câteva detalii despre starea în care se află fostul pilot de Formula 1.

Un angajat al spitalului din Paris a oferit câteva detalii.

În ce stare se află Michael Schumacher

Potrivit unor surse citate de presa internațională, Michael Schumacher a fost transportat la spitalul din Franța pentru un tratament pe bază de celule. Medicii care l-au preluat promit că tratamentul este unul revoluționat și poate îmbunătăți starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Jurnaliștii de la Le Parisien îl citează pe unul dintre angajații spitalului, care ar fi dat presei informații despre Schumacher.

„Da, este în zona mea … Şi vă pot asigura că este conştient”, a spus acesta pentru presa franceză.

Fostul pilot de Formula 1 e vizitat de familie, dar și de prietenii său. Aceștia păstrează, însă, discreția și nu oferă niciun detaliu despre starea lui Schumacher. În această săptămână, el a fost vizitat de câțiva apropiați: printre ei se numără și Jean Todt, preşedintele FIA şi bun prieten cu fostul pilot.

Michael Schumacher a suferit, în 2013, un accident la schi, în urma căruia a intrat într-o comă profundă. El s-a lovit cu capul de o stâncă și familia a făcut apel la discreție din partea presei.

În aceste condiții, nu se știu foarte multe despre starea de sănătate a fostului pilot și nici dacă acesta și-a revenit complet.

Urmăriți Impact.ro și pe