Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, la două săptămâni de la accidentul rutier în care a murit un tânăr. Vești noi despre starea fiului șefului de la LPF

bogdan 19.09.2019, 11:52
Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, la două săptămâni de la accidentul rutier în care a murit un tânăr. Vești noi despre starea fiului șefului de la LPF

Au trecut aproape două săptămâni de la accidentul rutier, în care a murit un tânăr, iar Mario Iorgulescu se află în continuare pe patul de spital. Chiar dacă a scăpat cu viață, starea lui este una critică, iar medicii încearcă să facă tot ce le stă în puteri pentru a-l ajuta. Noi informații privind evoluția stării lui de sănătate au ieșit la iveală!

Cum se simte Mario Iorgulescu, după accidentul rutier din Capitală

Pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a fost implicat într-un accident grav rutier, care s-a încheiat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Inițial, specialiștii de la Spitalul Elias au spus că fiul lui Gino Iorgulescu se află în stare gravă, iar recent au apărut noi informații privind evoluția acestuia.

Conform gsp.ro, miercuri, 18 septembrie,veștile privind starea de sănătate a lui Mario erau ceva mai optimiste și potrivit acestora băiatul șefului de la Liga Profesionistă de Fotbal ar fi dat primul semn că începe să reacționeze la tratamentul medicilor. El ar fi schițat primul gest și și-ar fi mișcat mâna, arată sursa menționată mai sus.

Mario și Gino Iorgulescu, șeful de la LPF. Tânărul se află în continuare pe patul de spital
Mario și Gino Iorgulescu, șeful de la LPF

Cum a evoluat starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Veștile bune apar după ce săptămâna trecută specialiștii au făcut declarații îngrijorătoare în ceea ce îl privește pe tânărul de 25 de ani.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, informează reprezentanţii Spitalului Elias, în cel mai recent comunicat, trimis vineri, 13 septembrie.

Accidentul rutier s-a petrecut duminică, 8 septembrie, în jurul orei 3 dimineața, pe Șoseaua Chitilei, când un tânăr de 24 de ani s-a stins din viață. Potrivit informațiilor apărute, Mario Iorgulescu s-ar fi urcat băut și drogat la volan.

În acest sens, Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, la ieşirea din Bucureşti. Polițiștii i-au reținut deja permisul auto fiului șefului de la LPF.

Urmăriți Impact.ro și pe