Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare. Un apropiat al politicianului rupe tăcerea. „Se simte abandonat”

Cristian Cojocaru 04.02.2021, 19:40
Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare. Un apropiat al politicianului rupe tăcerea. „Se simte abandonat”

Un apropiat al omului politic afirmă ceea ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în închisoare. Potrivit acestuia, pe Dragnea îl încearcă momente grele în cadrul închisorii. Pe lângă faptul că este lipsit de libertate, fostul șef PSD are parte și de probleme de sănătate.

Se întâmplă ca Liviu Dragnea să întâmpine probleme la închisoare

Potrivit lui Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, acesta din urmă are parte de zile negre în închisoare. Cunoștința omului politic afirmă că Dragnea suferă de probleme de sănătate în spatele gratiilor. În afara problemelor fizice pe care le întâmpină, se pare că nici la partea psiho-emoțională, fostul președinte PSD nu stă mai bine.

Astfel, se face că acesta se simte abandonat și neglijat de către cei apropiați și familie. Codrin Ștefănescu face apel la simpatizanții fostului politician pe pagina sa de Facebook, în speranța că aceștia vor putea să îi mai ridice moralul cu vorbe de încurajare.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!

Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Se pare că și iubita lui, Irina Tănase l-a dat puțin uitării pe fostul lider PSD
Se pare că și iubita lui, Irina Tănase l-a dat puțin uitării pe fostul lider PSD

„Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!”

Pe această cale, fostul secretat general al PSD face aduce la cunoștință doritorilor și adresa Penitenciarului Rahova, acolo unde îl pot vizita pe Dragnea și unde îl pot susține cu vorbe sau cu amintiri din fosta sa viață politică.

„Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, se mai arată în postarea lui Ștefănescu.

Se pare că și iubita lui, Irina Tănase l-a dat puțin uitării pe fostul lider PSD. Potrivit acesteia, Dragnea este ”torturat” în închisoare, pe baza faptului că nu i s-a permis să facă un control RMN pentru durerile de spate de care suferă. În urma afirmației tinerei iubite, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a reacționat afirmând că”sistemul administraţiei penitenciare asigură aplicarea cadrului legal în materia asistenţei medicale, a tratamentului, îngrijirilor şi medicamentelor, în mod unitar, pentru toate persoanele custodiate”.

Urmăriți Impact.ro și pe