Ce se întâmplă cu Ioana Dichiseanu în aceste momente. Simona Florescu, îngrijorată: „Trebuie să îşi revină”

Andra Daoud 05.01.2022, 12:58
Ce se întâmplă cu Ioana Dichiseanu în aceste momente. Simona Florescu, îngrijorată: „Trebuie să îşi revină”

Simona Florescu și familia ei au petrecut primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. La aproape opt luni de la moartea actorului, fosta soție și fiica lor încă suferă și nu își pot reveni în urma pierderii. Ele nu se pot obișnui cu ideea că Dichi, așa cum îi spuneau apropiații, nu mai este. Simona Florescu a vorbit despre cât de greu a fost primul Crăciun fără cel care a fost iubirea vieții ei.

Ce se întâmplă cu Ioana Dichiseanu în aceste momente

Chiar dacă au trecut mai bine de 13 ani de când Ion Dichiseanu și Simona Florescu au divorțat, fosta soție a actorului nu a încetat niciodată să îl iubească. Așa se face că încă suferă după dispariția celui care i-a dăruit o fiică, pe Ioana. Simona Florescu a fost invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, unde a povestit despre cum au trecut Sărbătorile, primele după dispariția regretatului actor.

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a spus că Sărbătorile au fost triste fără el, iar fiica lor încă nu își revine după moartea tatălui ei. Ioana Dichiseanu are atacuri de panică și se obișnuielte foarte greu cu ideea că părintele său nu mai este:

Au fost nişte Sărbători triste. Am fost în familie, acasă la Ioana şi la Adi. Am stat la masă, am mâncat, am povestit. Am făcut cârnaţi, Dichi îşi dorea mult să mănânce cârnaţi în fiecare an, de Crăciun. Aşa că am decis să îi respectăm dorinţa şi acum, când el nu mai e. Nu putem să acceptăm ca persoanele dragi pleacă de lângă noi.

Ioana încă are atacuri de panică, foarte greu se obişnuieşte cu ideea că tatăl ei nu mai este. Trebuie să îşi revină cumva, îi e din ce în ce mai dor de el. a povestit Simona Florescu, la „Vorbeşte Lumea”.

Ce se întâmplă cu Ioana Dichiseanu în aceste momente. Simona Florescu, îngrijorată: „Trebuie să îşi revină
Ion Dichiseanu alături de Simona Florescu, fiica lor, Ioana, ginerele și nepoțica

„Eu și Dichi am rămas în relații extraordinare după divorț”

Iubirea dintre Simona Florescu și Ion Dichiseanu nu s-a stins odată cu divorțul din 2008. Cei doi au rămas în relații bune până când actorul a murit și s-au comportat ca o adevărată familie. Fiica lor, Ioana, și nepoțica i-au unit, după cum a povestit Simona Florescu în cadrul aceleiași intervenții.

Tata a murit la 83 de ani, Dichi la 87, dar pentru mine nu a fost destul… Aş fi vrut să trăiască mult mai mulţi ani. Îmi lipsesc foarte mult amândoi. Eu şi Dichi am rămas în relaţii excepţionale şi după divorţ. Nu am putut să ne purtăm ura, Ioana şi nepoata ne-au legat foarte mult. Eu zic că oamenii care se urăsc după divorţ nu s-au iubit cu adevărat, acolo nu a fost iubire, aşa cred. a mai spus ea.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Ion Dichiseanu declara că actorul este prezent în gândurile membrilor familiei tot timpul și că nu trece o zi fără să își amintească de el. Atât Simona, cât și fiica ei, Ioana, plănuiesc să ducă mai departe proiectele pe care Ion Dichiseanu le avea în plan, dar nu a mai apucat să le ducă la bun sfârșit.

Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre. El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el.

Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească. spunea Simona în urmă cu ceva timp, într-un interviu din revista Viva!

Urmăriți Impact.ro și pe