EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu fiica Andreei Antonescu după divorţul vedetei: “Asta e, se va sacrifica mami” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 13.08.2021, 16:11
Ce se întâmplă cu fiica Andreei Antonescu după divorţul vedetei: “Asta e, se va sacrifica mami” EXCLUSIV

Sienna, fiica în vârstă de zece ani pe care artista o are cu Traian Spak știe tot adevărul despre despărțirea părinților săi. Artista spune că a vorbit cu copila pe marginea acestui subiect, și că divorțul părinților săi nu a afectat-o.

„Am discutat cu ea, știe despre ce e vorba”

La finele anului 2019, artista anunța că divorțează de Traian Spak, tatăl copilului său. Motivul invocat îl constituie distanța, dat fiind faptul că soțul său s-a mutat în America, unde are propria-i afacere, iar artista a decis să trăiască în România, pentru a-și relansa cariera profesională.

În acte, sunt încă soț și soție, din anul 2011, când s-au căsătorit civil, dar între ei nu mai există cale de a-și relua căsnicia. Andreea ne-a mărturisit că nu s-a certat niciodată cu fostul partener, cu care este în continuare în relații foarte bune, mai ales că împreună au o fiică, în vârstă de zece ani.

”Cu siguranță nu s-ar fi ajuns aici, dacă eu nu aș fi plecat și aș fi rămas acolo, sau dacă el venea aici. Dar trebuie să fim doi oameni maturi. El e bine acolo, eu aici”, a declarat artista pentru impact.ro.

Cum la mijloc se află însă și-un copil, mai precis fiica celor doi, Sienna, Andreea ne-a mărturisit că a vorbit cu copila, care știe exact ce se întâmplă între părinții ei.

”Copilul e fericit, am discutat cu ea, știe despre ce e vorba. Ambii o iubim și nu va simți niciodată lipsa vreunui părinte”, ne-a mai spus aceasta.

Ce se întâmplă cu fiica Andreei Antonescu după divorţul vedetei

Fiica sa, la tatăl ei în America, împreună cu bunica

De aproximativ două săptămâni, Andreea a rămas singură în țară. Mama și fiica sa au plecat în America, Sienna urmând să petreacă alături de tatăl ei vacanța rămasă până când va începe școala. Cum aceasta nu se va afla în țară, de ziua de naștere a Andreei, de pe 7 septembrie, e foarte posibil ca artista să-și sărbătorească singură aniversarea.

Are în plan să plece în curând peste Ocean

Andreea își dorește însă, potrivit propiilor mărturisiri, să-și serbeze ziua de naștere în America. Își face planuri să plece în curând acolo, dar nu știe cât de mult va reuși să le și pună în aplicare.

”Încă din august mi-am propus să plec și nu am reușit, pentru că de fiecare dată a intervenit câte ceva. E posibil ca de ziua mea să fiu totuși acolo. Îmi doresc să-mi petrec vacanța cu copilul, să mai stau în State”, a adăugat aceasta.

Ce a decis în privința Siennei

Cum artista este legată cu proiectele sale muzicale și emisiunile tv de capitală, aceasta a intenționat să-și mute fiica la o școală din București. În urma discuției avută însă cu Sienna, a decis că micuța va rămâne cel puțin încă un an, la Galați, acolo unde este elevă:

”Ea își dorește să rămână la Galați, s-a obișnuit cu colegii. Plus că va trece clasa a patra. Așa că mai stăm un an acolo. Asta e, se va sacrifica mami în continuare. O săptămână aici, una la Galați”.

Urmăriți Impact.ro și pe