Ce se întâmplă cu fetițele Alinei Sorescu, în plin proces de divorț. Artista a făcut primele dezvăluiri: „Nu mă gândeam să ajung în situația asta”

Iancu Andreea 25.05.2022, 18:21

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu este unul tot mai atent urmărit de fanii cuplul. După ce o lungă perioadă de timp au existat doar zvonuri cu privire la despărțirea dintre cei doi și tensiunile apărute în relație, în urmă cu câteva săptămâni a apărut și confirmarea. Alina a recunoscut recent că a depus actele de divorț și urmează procedurile legale. Însă mulți s-au îngrijorat cu privire la ce se întâmplă în această perioadă tumultoasă cu fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alex Ciuc, dat fiind procesul de divorț. Vedeta a făcut primele mărturisiri pe acest subiect.

Alina Sorescu, despre fetițele ei și procesul de divorț

După luni în șir în care a evitat să vorbească despre intimitatea familiei sale, Alina Sorescu recunoaște în sfârșit care este situația cu adevărat. Cântăreața a făcut recent mărturisiri legate de modul în care cele două micuțe ale cuplului trăiesc această perioadă grea din viața lor, dar și despre planurile sale. Vedeta a recunoscut că nu se aștepta să se ajungă în acest punct de cotitură, dar este pregătită să lupte pentru binele său și al copilelor.

Inevitabilul s-a produs în familia Sorescu-Ciucu, după ce ani la rândul gurile rele au arătat cu degetul la mariajul care scârțâia, mai cu seamă după ce designerul a fost surprins în compania unei alte femei.  Totuși, soția sa continua să își apere imaginea familiei și nega orice urmă de infidelitate. Din nefericire, divorțul la care s-a ajuns nu este unul liniștit, ambii fiind pregătiți să lupte pentru custodia fiicelor.

Alina Sorescu, despre fetițele sale și ale lui Alex Ciucu
Alina Sorescu, despre fetițele sale și ale lui Alex Ciucu

Cum resimt micuțele cuplului perioada procesului

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, artista a mărturisit că ea și fiicele sale sunt extrem de liniștite, în ciuda tensiunilor din instanță. Totuși, ea nu a oferit prea multe detalii despre procesul care se află încă în curs, menționând doar că este pregătită să lupte și să le îngrijească pe micuțele sale. De asemenea, Alina Sorescu a precizat că nu va renunța la numele pe care și l-a creat în anii de activitate artistică.

,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r. Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut’’, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Alina și cele două fetițe ale fostului cuplu locuiesc în prezent într-un apartament pe care artista l-a cumpărat după ce a ales să plece din căminul conjugal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...