Ce se întâmplă cu familia lui Ionuț Iftimoaie în ziua în care fostul luptător apare la TV. Soția lui a explicat ritualul

Stan Filon 26.01.2023, 14:54

Acum s-a aflat ce se întâmplă cu familia lui Ionuț Iftimoaie în ziua în care fostul luptător apare la TV! Așa cum era de așteptat, cei mai înfocați suporteri ai fostului sportiv sunt chiar cei de la el din casă. Familia lui are deja un obicei, încă de când Iftimoaie urca în ring, după cum a declarat partenera lui de viață în exclusivitate pentru Playtech Știri. Nu s-a schimbat nimic nici de când acesta s-a înscris la emisiunea Survivor.

Ce se întâmplă cu familia lui Ionuț Iftimoaie în ziua în care fostul luptător apare la TV

Ionuț Iftimoaie este un nume foarte cunoscut în România. A ridicat sălile de sport în picioare, când urca în ringul de K1 și a dus tricolorul peste tot în lume. Din păcate pentru el, fostul sportiv nu a fost însoțit niciodată de soția lui la vreun turneu de K1. Nu suportă să-l vadă încasând lovituri, așa că Maria a rămas de fiecare dată acasă.

De pe vremea când soțul său urca în ring, Maria Iftimoaie și-a făcut deja un obicei, deoarece nu putea să se țină departe de televizor. Își susținea soțul de acasă, din fața ecranului. La fel se întâmplă și acum, de când Ionuț iftimoaie s-a înscris la emisiunea fenomen Survivor.

Ce se intampla cu familia lui Ionut Iftimoaie in ziua in care fostul luptator apare la TV
Ce se intampla cu familia lui Ionut Iftimoaie in ziua in care fostul luptator apare la TV

„Țin pumnii strânși în fața televizorului”

„Nu-mi puteam înfrunta emoțiile. Pur si simplu, mi se înmuiau genunchii! Așa că am preferat să rămân acasă și să-i țin pumnii strânși în fața televizorului, de fiecare data! Cum fac și azi, când participă la Survivor!”, a declarat Maria Iftimioaie pentru Playtech Știri.

Față de perioada când urca în ring, fanii lui Ionuț Iftimoaie s-au înmulțit considerabil. Are trei copii frumsosi, pe Nicholas, 14 ani, Nicole, 13 ani, și Ioana, opt ani. Cu toții stau nedezlipiți de televizor la emisiunea Survivor, difuzată de Pro TV.

„Avem program la televizor, toată familia, de câteva săptămâni bune! Nu e greu de ghicit, dar în zilele în care se transmite un anume program la televizor, noi toți membrii familiei, nu mai facem nimic altceva. Îi ținem pumnii strânși, o dată în plus, tatei!”, dă ea asigurări.

A plecat cu un plan secret în Dominicană

Din cele spuse de Maria, Ionuț Iftimoaie nu a plecat așa, oricum, la emisiunea de la Pro TV. A plecat cu planul secret făcut de acasă, despre care partenera sa de viață nu a putut detalia prea multe.

„Anumite lucruri nu pot fi spuse niciodată în public. Însă vă pot spune că Ionuț a plecat să facă o treabă cât mai bună. Toată lumea știe că-i place adrenalina, că iubește competiția! L-am înțeles și l-am susținut de fiecare dată!”, spune ea pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Maria Iftimoaie nu s-a îngrijorat atunci când a văzut conflictele în care a fost implicat soțul său, care s-a mai contrat cu Maria Constantin, cu Vica Blochina sau cu Jorge, deoarece știe ce are acasă. Iată ce a spus despre Ionuț Iftimoaie.

„Ionuț nu e un tip arogant. Și nu folosește cuvinte sau atitudini jignitoare. Sigur, mă gândesc că ceea ce acolo nu e ca acasă. Cu toate astea, mă încăpățânez să cred că nu se va schimba cu una, cu două. El e un tip modest, cu educație. Și nu e genul conflictual, în ciuda pasiunii sale. De multe ori m-a surprins cu atitudinea sa împăciuitoare, pe care sper să o sesizeze și cei din jurul său. Așa că nu văd momentan nicio amenințare la adresa lui”, a conchis Maria Iftimoaie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...