Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dragoş Pătraru. Decizia luată de Prima TV cu privire la „Starea Naţiei”

Ioana Bucur 10.01.2022, 18:56
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dragoş Pătraru. Decizia luată de Prima TV cu privire la „Starea Naţiei”

Primele zile ale lunii ianuarie au venit cu vești importante despre cele mai îndrăgite show-uri de pe micile ecrane. Se anunță schimbări pentru emisiunea lui Dragoș Pătraru. Ce au decis cei de la Prima TV cu privire la următorul sezon „Starea Nației”. Show-ul care se bucură de un număr impresionant de fani în România se pregătește să servească noi porții de comentarii acide despre cele mai importante evenimente de la noi din țară, sancționând derapajele politicienilor şi abuzul de putere din partea instituţiilor.

Prima TV anunță schimbări pentru emisiunea lui Dragoş Pătraru

Vacanța de iarnă s-a încheiat pentru Dragoș Pătraru și echipa sa. Reprezentanții Prima TV au anunțat că „Starea Nației” revine pe micul ecran, de luni, 10 ianuarie, însă cu unele schimbări.

Emisiunea lui Dragoș Pătraru va avea, în acest sezon, o nouă oră de difuzare, începând cu jumătate de ceas mai devreme decât până acum, adică de la 22:00. Asta înseamnă că, de luni până joi, Ştirile Focus, prezentate de Ioana Maria Moldovan, vor putea fi vizionate după „Starea Naţiei”, de la 23.00 la 00.00.

Simpaticul prezentator se întoarce de luni, 10 ianuarie, și promite să ofere aceleași comentarii acide acide ale evenimentelor zilei, el și colegii săi folosind uneltele umorului pentru a sancţiona derapajele politicienilor şi abuzul de putere din partea instituţiilor.

Ce se intampla cu emisiunea lui Dragos Patraru. Decizia luata de Prima TV cu privire la Starea Natiei
Dragoș Pătraru

Ce spune prezentatorul despre noul sezon „Starea Nației”

Fanii „Starea Nației” vor putea să vadă din nou scenetele în care apar actriţa Ştefania Cîrcu şi Marius Ene şi se întoarce rubrica Vax populi cu Răzvan Anghelescu care urmează să pună în continuare o oglindă în faţa românilor pentru ca aceştia să se vadă aşa cum sunt.

„Acum, ceva mai mult decât în alte perioade din ultimii 30 de ani, democraţia este în mare pericol. Nu doar la noi, se întâmplă peste tot în lume. De aceea, e foarte important nu doar să îi ţinem pe oameni conectaţi la ceea ce se întâmplă, ci şi să le ascuţim permanent spiritul critic.

Vom sancţiona în continuare derapajele de la democraţie şi abuzurile de putere, folosind uneltele umorului, dar vom vorbi mult despre sărăcie şi despre lipsa de competenţă şi de viziune a guvernanţilor, într-o lume tot mai inegală, bazată doar pe consum chiar cu preţul distrugerii planetei. O lume în care puţini au foarte mult şi prea mulţi au foarte puţin”, spune Dragos Pătraru, potrivit Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...