Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dragoș Bucur de la Pro TV. Decizia luată de conducerea postului

Ana Ionescu 10.05.2021, 15:37
Ce se întâmplă cu emisiunea lui Dragoș Bucur de la Pro TV. Decizia luată de conducerea postului

Schimbări majore în emisiunea lui Dragoș Bucur de la Pro TV. Conducerea postului a decis să facă câteva modificări în sezonul opt al emisiunii, aflată în producţie. Apar noi personaje, iar altele pleacă.

Cine părăseşte emisiunea lui Dragoș Bucur

În emisiunea Visuri la Cheie, sezonul opt, apar noi personaje. Doi arhitecţi se vor alătura emisiunii lui Dragoș Bucur de la Pro TV. Este vorba despre arhitecţii Alex Gavrilescu şi Andra Marinescu. Aceştia îi vor înlocui pe Omid Ghannadi şi Valentin Ionaşcu.

Alex Gavrilescu combină arhitectura şi sculptura, iar Andra Marinescu este arhitect de peste 15 ani. Schimbarea nu este una surprinzătoare ţinând cont că echipa de arhitecţi a emisiunii s-a tot schimbat de la un sezon la altul, notează paginademedia.ro.

„Este o bucurie şi o emoţie minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, aşa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuţi oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om.

Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie şi sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoştinţele şi aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viaţa prin ochii bucuriei şi care chiar au nevoie de un strop de speranţă să meargă mai departe”, a spus Alex Gavrilescu.

Ce spune Andra Marinescu despre noua misiune de la Visuri la cheie

Arhitecat Andra Marinescu, noul arhitect al emisiunii Visuri la cheie, prezentată de Dragoş Bucur, spune că a primit vestea cu mari emoţii şi este nerăbdătoare să aducă zâmbetul pe buze persoanelor care au nevoie de ajutor.

„Încep această etapă din viaţa mea de arhitect cu multă emoţie şi încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie şi sunt sigură că, împreună, vom reuşi să aducem zâmbete pe chip şi linişte în suflet, atât familiilor, cât şi celor de acasă. Sunt emoţionată şi, în acelaşi timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginaţia mea şi puterea mea de creaţie”, a spus aceasta.

Înscrierile pentru al optulea sezon al emisiunii Visuri la cheie au început în luna aprilie 2021.  77 de locuinţe au fost renovate în ultimii 7 ani prin intermediul acestui show, au declarat cei de la Pro TV. Emisiunea lui Dragoş Bucur este foarte urmărită. Ultima ediţie de anul trecut a fost vizionată de 1,3 milioane de români.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI