Ce se întâmplă cu Dincă și complicele lui în cazul Caracal. Mărturisiri șoc: „Mai sunt persoane implicate”

Redacția IMPACT 10.12.2019, 15:14
Ce se întâmplă cu Dincă și complicele lui în cazul Caracal. Mărturisiri șoc: „Mai sunt persoane implicate”

Drama din Caracal continuă, noi dezvăluiri ies la iveală. Gheorghe Dincă, cel care le-a abuzat pe cele două tinere din Caracal, dar și cel care se presupune că le-ar fi abuzat pe cele două fete a mărturisit cu lux de amănunte toată povestea, zilele trecute. Mâine, el va fi pus față în față cu propriul său complice.

Monstrul din Caracal, pus față în față cu complicele său

Luiza Melencu, 19 ani, a dispărut în data de 14 aprilie, iar cazul său s-a legat de cel al Alexandrei Măceșanu, fată dispărută pe 24 iulie, reclamând la o zi distanță că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. Cazul a devenit cu atât mai cutremurător atunci când s-a aflat că Dincă nu a acționat singur, ci a mai avut un complice. Acesta este vecinul, dar și bunul său prieten, totodată, Ștefan Risipiceanu.
Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu sunt chemați, miercuri, la auderi la sediul DIICOT. Dincă a declarat recent că și Risipițeanu a participat la violul Luizei Melencu, oferind detalii cu lux de ampnunte.

Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, fotografie din cadrul emisiunii Acces Direct, din vara acestui an.
Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, fotografie din cadrul emisiunii Acces Direct, din vara acestui an.

În schimb, Ștefan Risipiceanu, complicele lui Ghoerghe Dincă, a negat acest lucru, transmite Antena3.ro. Cei doi vor fi puși față în față. Ştefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie de Tribunalul Bucureşti, însă el a contestat decizia judecătorilor.

Ce spune avocata familie Melencu. Gheorghe Dincă s-a încurcat în declarații

Carmen Ogășanu, avocata familiei Melencu este de părere că declarațiile lui Dincă sunt tehnice, dar că inculpatul nu dă amănunte esențiale. Ea crede că sunt și alte persoane implicate în acest caz, transmite mediafax.ro.

„Până la ultimul audiat, deci la prietenul Luizei, totul a fost o verificare a…dacă cunoaște cineva din familie bijuteriile sau nu, cele două, și credeam că nu are nici un sens. Eu, vă spun sincer, nu-l cred. (…) Eu nu cred. Poate, în parte, s-ar putea adeveri, dar e foarte multă viziune din asta, a unei persoane care depășește condiția lui Dincă. (…)
Sunt unele aspecte pe care nici nu poți să ți le mai aduci aminte după atâta timp și el le spune cu lux de amănunte. Vă aduceți aminte, și numele complet al Luizei…, dar când e vorba de amănunte esențiale pentru caz, atunci nu le mai spune. Și nimeni nu l-a întrebat până acum. Eu aș vrea să-l întreb. Dacă el nu cunoaște chestiunile de amănunt, vă dați seama că sunt implicate alte persoane. Categoric sunt alte persoane implicate. Sau categoric sunt și alte persoane implicate”, a explicat Carmen Ogășanu.

Urmăriți Impact.ro și pe