Ce se întâmplă cu concurenții de la Survivor România după 2 luni în Dominicană. Secretul dezvăluit de CRBL

Badea Violeta 22.02.2023, 21:09

CRBL sau Eduard Mihail Andreianu, pe numele său adevărat, a participat la Survior România 2022, de unde a fost eliminat după aproape trei luni de zile. Artistul a părăsit competiția din considerente medicale, dar a rămas un fan al show-ului de la Pro TV. De curând, fostul Faimos a dezvăluit ce se întâmplă cu concurenții după două luni în Dominicană!

CRBL, noi detalii despre Survivor România

Anul trecut, CRBL a făcut parte din echipa Faimoșilor, dar anumite probleme medicale l-au obligat să părăsească jungla dominicană. Totuși, artistul se poate lăuda că a rezistat trei luni de zile în, poate, cea mai dură competiție din România.

Acum, fostul component al trupei Simplu a dezvăluit amănunte inedite despre experiența în emisiunea de supraviețuire de la Pro TV. Acesta a spus ce se întâmplă cu concurenții după două luni petrecute în show.

„Suntem aproape de finalul primelor două luni de concurs. Ca atare, nu se mai pune chestiunea tatonărilor. Măștile au fost aruncate, de mult timp, din a doua, hai, maximum, a treia săptămână.

Dar suntem deja în a șaptea. Acum showul e în floare și nu mai e loc de niciun fel de menajamente!”, a precizat CRBL pentru Playtech Știri.

CRBL 1
CRBL 

„Unii duc, alții, nu!”

Totodată, cunoscutul artist susține că în emisiune sunt oameni cu caractere diferite, astfel că este inevitabil să nu apară conflictele.

„Toată lumea știe că suntem diferiți. Ca atare, selecția pentru un asemenea tip de emisiuni poate pune împreună atât persoane care se interiorează mai bine, cât și altele care nu reușesc deloc să facă asta. Dimpotrivă!

După cum sunt unii dintre concurenții care pot suporta presiunea concursului, iar alții care nu pot face același lucru. Sau nu în același mod. Unii duc, alții, nu!

Unii sunt mai slabi, alții, mult mai echilibrați, unii care nu se grăbesc să spună tot ce au pe suflet, alții care nici nu iau în calcul așa ceva. Seria mea a avut parte de anumite caractere, acum a venit rândul altora!”, a spus CRBL, potrivit aceleiași surse.

Pe cine susține CRBL la Survivor România 2023

În cadrul aceluiași interviu, CRBL a dezvăluit și pe cine susține la Survivor România 2023. Așa cum era de așteptat, favoritul artistului face parte din tabăra Faimoșilor. Este vorba despre nimeni altul decât Doc.

„Sunt acolo, în fiecare seară, cu băieții mei! Cei care cred că aș înclina spre Kamara sau spre Ionuț Iftimoaie, le transmit că nu suntem pe același calapod.

Nici pe departe nu am un profil asemănător cu Kamara sau cu Iftimoaie. În schimb, privesc cu atenție spre DOC, tot din Echipa Faimoșilor!”, a spus CRBL.

Citește și Eliminare Survivor România, miercuri 22 februarie. Un nume important pleacă acasă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...