Ce se întâmplă cu celebra emisiune de Revelion după demisia lui Dan Negru. Schimbarea pregătită de Antena 1

Anca Manolica 01.11.2022, 15:21
Ce se întâmplă cu celebra emisiune de Revelion după demisia lui Dan Negru. Schimbarea pregătită de Antena 1

Cum perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu pași repezi, multă lume se întreabă ce se va întâmpla în acest an cu legendara ediție de Revelion de la Antena 1, a cărei gazdă a fost mai bine de 20 de ani Dan Negru. Cum acesta a semnat de mai bine de jumătate de an cu Kanal D, lumea este curioasă să afle ce schimbare a pregătit trustul Intact.

Ce se întâmplă cu celebra emisiune de Revelion de la Antena 1

„Cu fair-play mă înclin în fața colegilor de la Kanal D, Pro TV, România TV, TVR și toți ceilalți care fac ca Revelionul să fie o tradiție românească frumoasă”, a scris pe contul său de Facebook Dan Negru, realizatorul Revelionului 2022 de la Antena 1, după ce trustul din Pache Protopopescu a depăşit trustul Intact în noaptea dintre ani, pentru prima dată în ultimii douăzeci de ani.

Și acela avea să fie sfârșitul unei ere. A fost ultima ediție de Revelion pe care Dan Negru avea să o prezinte la Antena 1, acesta alegând să facă o schimbare în cariera sa. Astfel, vedeta a anunțat că părăsește trustul Intact, după mai mult de două decade petrecute aici, semnând cu Kanal D.

Cum mai sunt mai puțin de două luni până la Revelion, Antena 1 a fost nevoită să facă unele schimbări în programă. „Regele Audiențelor de Revelion” nu mai este în trust, astfel că conducerea a trebuit să pregătească alte surprize pentru telespectatorii fideli.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri din culise

Trustul Intact s-a repliat, după surprinzătorul transfer la Kanal D al lui Dan Negru. Astfel, recent, mai exact pe 27 și 28 octombrie, Antena Stars a adunat o mulțime de vedete cunoscute din România și a filmat un show de zile mari, care va fi difuzat în Noaptea dintre Ani.

Printre invitații de seamă s-a numărat și Mihai Trăistariu, care a făcut unele dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, în ceea ce privește programul și tarifele artiștilor la posturile tv pentru recitalurile de Sărbători. Acestuia i s-au alăturat la filmări și alte nume mari, printre care Emilia Dorobanțu, Elena Merișoreanu, Minodora, Maria Dragomiroiu sau Sanda Ladoși.

„Cam 5-6 televiziuni mă cheamă în fiecare an, așa va fi și de data aceasta. Am început cu Antena Stars, ei acum în octombrie au avut spațiu. Nu știu dacă Antena 1 mai face Revelion, dar a făcut Antena Stars un Revelion mare de tot, desfășurat pe două zile de filmare, cu vedete de calibru. Eu cred că Revelionul de pe Antena 1, ăla mare, l-au mutat pe Antena Stars, așa presupun eu”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mihai, alături de Minodora și de Sanda Ladoși / foto: Ego.ro
Mihai, alături de Minodora și de Sanda Ladoși / foto: Ego.ro

Cu cât sunt plătite vedetele pentru filmările la show-urile tv de Sărbători

Fostul participant la Eurovision a dezvăluit și care este onorariul artiștilor de top care participă la filmări, dar și cu cât a fost el plătit la ultima ediție a Revelionului starurilor organizat de Dan Negru la Antena 1:

„Sunt unele televiziune care ne plătesc, altele care nu ne dau nimic, fiecare merge unde și cum vrea. De pildă, anul trecut, la Revelionul lui Dan Negru, pe care îl făcea la Antena 1, am luat 1.800 lei cu TVA.

Nu sunt sume mari, filmăm toată ziua, cu repetiții, cu pauze, mâncăm acolo, e și muncă multă. Cam așa se ia acum, cam 400-500 de euro e tariful pentru un artist bine cotat. Artiștii mai mici primesc doar ceva simbolic, însă cele fițoase primesc mult,”, a completat artistul.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...