Ce se întâmplă cu Angela Merkel: cancelarul Germaniei a început, din nou, să tremure incontrolabil – VIDEO

Ciprian Ioana 27.06.2019, 12:35
Ce se întâmplă cu Angela Merkel: cancelarul Germaniei a început, din nou, să tremure incontrolabil – VIDEO

Noi imagini șocante cu Angela Merkel au apărut în spațiul public. Cancelarul Germaniei a fost surprins, pentru a doua oară în decurs de câteva zile, tremurând incontrolabil la o ceremonie publică.

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost surprinsă, din nou, în ipostaze îngrijorătoare. Șefa Guvernului de la Berlin a participat, recent, la predarea mandatului de ministru al Justiției de către Katarina Barley, care părăsește Guvernul pentru un post de europarlamentar.

Prezentă la ceremonie, Angela Merkel a început să tremure din senin, incontrolabil, și a făcut eforturi mari pentru a-și păstra postura dreaptă. Ea și-a împreunat mâinile și, la un moment dat, a părut că-și mușcă buzele pentru a trece peste incident.

Un membru al staff-ului său i-a oferit un pahar cu apă, dar Angela Merkel a refuzat.

Angela Merkel, a doua stare de tremurat în câteva zile

Nu este pentru prima dată când Angela Merkel e suprinsă în astfel de ipostaze. Prima stare de tremurat în public a apărut pe 18 iunie, atunci când Angela Merkel l-a primit pe noul președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenskk, aflat într-o vizită oficială în Germania.

Angela Merkel, în vârstă de 64 de ani, a făcut și atunci mari eforturi pentru a rezista acelui incident. Cancelarul Germaniei a început să tremure exact în momentul în care militarii acordau onorurile specifice unor astfel de ceremonii. Momentul e solemn, iar participanții trebuie să stea drepți, în picioare.

Angela Merkel a spus apoi că se simte bine și că a avut acea stare din cauza deshidratării. Preciza că a băut trei pahare de apă și și-a revenit. Acum, însă, odată cu noul incident se înmulțesc speculațiile legate de starea sa de sănătate.

În ciuda zvonurilor că Merkel ar suferi de probleme mai grave de sănătate, reprezentanții Guvernului de la Berlin dau asigurări că starea sa este bună. Întrebați dacă Angela Merkel va participa la summitul G20, care are loc la sfârșitul săptămânii în Tokyo, reprezentanții Guvernului au răspuns afirmativ.

”Totul va decurge conform planului. Cancelarul este bine”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului german. Angela Merkel spunea că se va retrage din politică după ce-și încheie actualul mandat, care expiră în 2021.

 

Primul moment în care Angela Merkel a fost surprinsă tremurând în public:

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe