Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu, după săptămâni în care a fost de negăsit. “Tatăl” Elizei a rupt tăcerea

Bărbatul a dezvăluit unde ar putea fi Adriana Iliescu

Adriana Iliescu este în continuare de negăsit, după ce în urmă cu mai multe săptămâni reporterii playtech.ro au încercat să afle ce s-a întâmplat cu ea. Acum însă, medicul care a ajutat-o să nască a dezvăluit care este situația bătrânei.

Ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu

Ajunsă la 82 de ani, Adriana Iliescu a îngrijorat prin absența sa pe multă lume. Bătrâna nu a mai fost văzută de nimeni în ultima perioadă, deși fiica sa a început deja anul școlar și a fost văzută la debutul acestuia. Totuși, în ciuda faptului că nu există alte vești, Adriana Iliescu nu poate fi contactată. În urmă cu aproximativ o lună de zile, reporterii au încercat să afle ce s-a întâmplat cu ea, însă nici măcar vecinii de bloc nu au mai văzut-o pe fosta profesoară de limba română.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni. Poate se simte rău, cine știe. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, menționase atunci o vecină de-a Adrianei Iliescu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Profesorul Marinescu alături de Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza

Profesorul Marinescu alături de Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza

Ce spune profesorul Marinescu, “tatăl” Elizei

Este cel care i-a fost alături o lungă perioadă de timp și care a ajutat-o să fie mamă. Profesorul Marinescu, medicul care a inseminat-o artificial și a ghidat-o pe timpul sarcinii, a vorbit despre situația bătrânei. Bărbatul, considerat simbolic “tatăl” Elizei, a rămas într-o relație apropiată cu cele două. Acesta este chiar nașul fiicei Adrianei Iliescu. Totuși, nici măcar el nu mai are vești de la bătrână.

“Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de Covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, a declarat profesorul Bogdan Marinescu, exclusiv pentru playtech.ro.

Și pentru că mulți s-au gândit la ce este mai rău atunci când au sesizat dispariția din public a Adrianei Iliescu, aceasta menționa în trecut ce se va întâmpla cu Eliza, în cazul în care ea nu va mai fi.

“Și dacă mor, Eliza nu rămâne singură. Îl are pe nașul ei care va avea grijă de ea. Îi las și două apartamente. M-am asigurat că va avea un start bun în viață”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI