Ce se întâmplă chiar acum cu Andreea Esca și soțul ei, după ce știrista PRO TV ar fi fost infectată cu Covid-19. Detalii nebănuite

Andrei Cezar 14.07.2020, 11:18

Familia Andreei Esca trece prin momente cumplite. După ce prezentatoarea de la Pro TV a fost internată în spital  în urma infectării cu COVID-19, soțul ei, Alexandre Eram, a ajuns la Terapie Intensivă după ce ar fi contactat același virus. Cei doi se află internați în același spital.

Ce se întâmplă chiar acum cu Andreea Esca și soțul ei

Potrivit unor surse medicale, citate de Cancan.ro, soțul Andreei Esca ar fi contactat și el noul coronavirus, iar medicii au fost nevoiți să îl interneze la terapie Intensivă. El este intubat în momentul de față, iar starea lui de sănătate nu este deloc una bună.

Potrivit acelorași surse, cei doi soți, Alexandre Eram și Andreea Esca, se află internați în același spital particular.

Ce se întâmplă chiar acum cu Andreea Esca și soțul ei, după ce știrista PRO TV ar fi fost infectată cu Covid-19. Detalii nebănuite
Ce se întâmplă chiar acum cu Andreea Esca și soțul ei, după ce știrista PRO TV ar fi fost infectată cu Covid-19. Detalii nebănuite

Andreea Esca ar fi luat virusul de la petrecerea din Olimp

Acum două săptămâni jurnalista de la Pro TV a participat la petrcerea de inaugurare a unui resort de lux din stațiunea Olimp, la care au fost prezente peste 50 de persoane. Nimeni nu părea interesat să păstreze distanța recomandată de autorități, iar de purtarea măștii nici nu a putut fi vorba. Într-o ediție a emisiunii ”La Măruță”, Andreea Esca apare cu Mască în timp ce dansează. Ulterior, apare fără mască în timp ce făcea fotografii unor infleuncerițe, scrie Cancan.ro.

Între timp, autoritățile din Constanța au deschis o anchetă, potrivit Mediafax. IPJ și DSP fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării acelui hotel.

Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”,a transmis IPJ Constanța.

„Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea și combaterea infecțiilor cu COVID-19”, au mai anunțat polițiștii constănțeni.

Vineri, Pro TV a confirmat infectarea câtorva angajați din televiziune cu noul coronavirus. Cu o zi înainte reprezentanții postului au trimis notificări tuturor redacțiilor prin care le cereau să nu publice informații despre cazurile de COVID-19 din Pro TV.

Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora”, au transmis instituția media, potrivit G4media.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe