Ce se întâmplă acum în toate magazinele LIDL. Românii au așteptat asta tot anul

Cristian Cojocaru 17.11.2020, 14:28
Ce se întâmplă acum în toate magazinele LIDL. Românii au așteptat asta tot anul

LIDL România dorește să își surprindă clienții de fiecare dată și iată că, iarăși a reușit. Ce se întâmplă acum în toate magazinele LIDL din țară, este un lucru pe care românii l-au dorit, și va avea loc. Lanțul de magazine este pregătit să-i primească pe români cu brațele deschise.

Acum în toate magazinele LIDL

LIDL România nu a ignorat cererea clienților, ca un magazin care îi respectă pe cei care îi trec pragul. Atfel dorința românilorr a fost ca magazinul să introducă în ofertă, produse vestimentare cu branding-ul lanțului de supermaketuri. Acest lucru este disponibil acum în toată lumea.

Astfel, retailerul a inclus în magazinele sale, pantofi de sport care au și culorile tricolorului pe ei. Fiind foarte apreciați pe Facebook de către români, pantofii sport, după ce au câștigat concursul, sunt puși la vânzare. Pe lângă pantofii sport, acum în toate magazinele LIDL, au fost introduse în ofertă și tricouri, șosete sau papuci de casă. De aici reiese că orice împătimit al brandului, poate cumpăra toate produsele.

Astea fiind spuse, pantofii sport cu un design interesant au fost lansați la fix pe piață, apropiindu-se 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Tricolorul de pe ei, vor pune în valoare pe toți patrioții, clienți ai magazinului.

Pantofii sport cu un design interesant au fost lansați la fix pe piață, apropiindu-se 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Pantofii sport cu un design interesant au fost lansați la fix pe piață, apropiindu-se 1 Decembrie, Ziua Națională a României

Concurs pregătit de cei de la LIDL

Suprizele se țin lanț din partea LIDL România. Cireașa de pe tort este reprezentată de anunțul făcut recent de LIDL pentru clienții din întreaga țară. Retailerul a decis să ofere în mod gratuit, către clienții săi, unul dintre produsele favorite ale românilor. Cu atât mai mult cu cât este oferit în această perioada a anului.

Mai exact, cei de la Lidl România colaborează cu Favorina pentru a pune la cale un concurs foarte interesant. Concursul  vine și cu o serie de premii inedite, premii care nu se află în mod obișnuit  la multe dintre lanțurile de magazine din țara noastră. Așadar, prin prisma faptului că LIDL România are la vânzare produsele Favorina de ceva timp, cei care decis să le cumpere se vor bucura și de o serie de surprize. Ambele branduri se așteaptă ca aceste surprize să fie măsura așteptărilor pe care le au de la ele.

Condiția de participare este de a înscrie codul unui bon fiscal în valoare de minimum 60 lei. Pe acest bon fiscal, trebuie să se regăseasca cel puțin un produs Favorina pentru a putea intra, în tragerea la sorți pentru unul din premiile campaniei. Totodată, pentru cei care aleg să facă plata cu un card de tip Visa, șansele de câștig li se vor dubla, potrivit playtech.ro .

Urmăriți Impact.ro și pe