Ce se întâmplă acum cu „perlele” lui Gigi Becali. Decizia luată de patronul FCSB

Marian Cărăvan 29.10.2020, 16:42
Ce se întâmplă acum cu „perlele” lui Gigi Becali. Decizia luată de patronul FCSB

FCSB e pe locul secund după opt etape din actualul sezon al Ligii 1, iar Gigi Becali a luat o decizie importantă în aceste zile. Patronul FCSB s-a uitat mai atent la „perlele” sale și și-a regândit strategia.

Decizia luată de Gigi Becali în privința lui Coman și Man

Gigi Becali are o nouă strategie în privința FCSB. Deși echipa sa a fost eliminată din Europa League, patronul FCSB a luat o decizie la care nu s-ar fi gândit nimeni. Deși ratarea calificării în grupele Europa League l-a făcut pe Gigi Becali să piardă sume importante ce ar fi venit de la UEFA, totuși patronul FCSB a făcut ceea ce poate nimeni nu se aștepta. A umblat la salariile jucătorilor. Și nu pentru a le tăia, ci pentru a le mări. A mărit contractele unor jucători, iar printre beneficiari se numără și „perlele” sale, Florinel Coman și Dennis Man. A confirmat acest lucru managerul general al FCSB, Mihai Stoica.

„Patronul echipei a cumpărat cu o sumă importantă 10 la sută din Perianu și 10 la sută din Octavian Popescu. De asemenea, a mărit contractele unor jucători, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Morutan și cred că urmează și Tănase. Nu are sens să discutăm de situația financiară a clubului”, a declarat oficialul FCSB.

Florinel Coman și Dennis Man câștigă în acest moment 17.000 de euro pe lună, cu doar 500 de euro mai puțin decât liderul salariilor din lotul FCSB-ului, Florin Tănase, informează Fanatik. A primit o majorare substanțială a venitului și Olimpiu Moruțan, acesta ajungând să câștige 16.000 de euro lunar.

Gigi Becali i-a majorat salariul lui Florinel Coman
Gigi Becali i-a majorat salariul lui Florinel Coman

Când revine Florinel Coman după accidentarea cu Topola

Florinel Coman s-a accidentat în meciul jucat de FCSB cu Backa Topola, în turul doi preliminar al Europa League, iar de atunci se află în programul de recuperare. Jucătorul căruia Gigi Becali i-a mărit salariul se confruntă cu o entorsă destul de urâtă, care încă îl ține pe tușă.

Antrenorul principal Toni Petrea speră ca Florinel Coman să revină pe teren în luna noiembrie.

„Florinel Coman este în programul de recuperare. Nu știu cât de rapidă va fi recuperarea lui. Sper să revină până la acțiunea echipei naționale din noiembrie”, a spus Toni Petrea, după ce FCSB a zdrobit-o pe Hermannstadt, cu 5-0.

Florinel Coman are cea mai mare cotă de piață dintre jucătorii de la FCSB (5,5 milioane de euro), conform transfermarkt.com. Cu toate acestea, nu este cel mai bine plătit fotbalist din lotul roș-albaștrilor. Lider în topul salariilor este căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, cu 17.500 de euro pe lună. La 2,2 milioane de euro este cotat Florin Tănase, conform transfermarkt.com.

Urmăriți Impact.ro și pe