Ce se întâmplă acum cu Monica Gabor în America. Ce a ajuns să facă, deși are un iubit milionar

Madlen Moraru 31.05.2020, 16:57
Ce se întâmplă acum cu Monica Gabor în America. Ce a ajuns să facă, deși are un iubit milionar

Monica Gabor a plecat de câțiva ani din România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. În momentul de față, viața fostului manechin arată total diferit, pentru că are activități nebănuite.

Ce se întâmplă acum cu Monica Gabor în America

Monica Gabor și Mr. Pink au o viață frumoasă și liniștită în SUA, fiind cunoscut însă că această țară a fost răpusă grav de pandemie, în ultimele săptămâni. Bruneta și omul de afaceri s-au căsătorit în foarte mare secret la începutul anului. Se pare că aceasta și-a găsit o nouă activitate, pentru că în momentul de față predă la o școală din America. Mai exact, fostul manechin a decis să facă în acest mod și un gest nobil, pentru că se ocupă de cursuri pentru imigranți.

Foarte apreciată de către cei cărora a ajuns să le predea, Monica Gabor a legat prietenii strânse cu elevii ei. Aceasta este de meserie profesor suplinitor la licelul Beverly Hills Unified School District Instructional Center.

Ce se întâmplă acum cu Monica Gabor în America. Ce a ajuns să facă, deși are un iubit milionar
Monica Gabor a devenit profesoară de limba engleză, în SUA (sursă foto: ciao.ro)

Materia pe care vedeta o predă este limba engleză și o face chiar cu acte în regulă, de ceva vreme. Bruneta a fost surprinsă atât în momentul în care scria la tablă diverse expresii, dar și atunci când verifica mai mulți cursanți. De asemenea, se pare că aceasta a legat prietenii strânse cu cei cărora le-a predat, fiind îndrăgită și de colegele profesoare. Românca are această preocupare inedită și le predă engleza imigranților de diverse naționalități din SUA. Adesea, ea le aduce dulciuri, fie energizante marca Mr. Pink, pentru a-și arăta grija.

Ce a ajuns să facă manechinul, deși are un iubit milionar

Partenerul de viață al Monicăi Gabor este milionar, dar acest detaliu nu a împiedicat-o pe vedetă să se implice în mod activ în comunitatea din care face parte, din preajmă de Los Angeles. Potrivit celor de la ciao.ro, aceasta este foarte implicată la ore și face tot posibilul să își instruiască elevii într-un mod foarte eficient. Mai mult, după ce și-a oficializat relația cu Mr. Pink și-a schimbat și numele de familie. În buletin, partenerul ei milionar se numește Poe Qui Ying Wangsuo.

Urmăriți Impact.ro și pe