Ce se întâmplă acum cu gemenele Indiggo. Ce au ajuns să facă în America

Rădulescu Valentin / 22.10.2020, 08:55
Ce se întâmplă acum cu gemenele Indiggo. Ce au ajuns să facă în America

Gemenele Indiggo par să se descurce destul de bine peste oceane. Cele două încearcă din răsputeri să ajungă staruri internaționale, iar astfel participă la fel și fel de evenimente. De curând, gemenele au început să se implice însă și în politică, încercând să mai reducă din situația tensionată a alegerilor.

Ce fac gemenele Indiggo în perioada de pandemie?

Mihaela și Gabriela Modorcea au în prezent 34 și locuiesc în America, acolo unde au plecat pentru a deveni staruri internaționale. Cele două au intrat în industria muzicală în anul 1996, pe vremea când au apărut în seara de Crăciun la TVR. Nu a durat mult, iar în perioada anilor 2000-2003 au devenit deja cunoscute în România.

În anul 2004, Mihaela și Gabriela Modorcea au decis să părăsească țara. Cele două duc acum o viață bună și au decis să intervină și în politică. Gemenele Indiggo au lansat recent un mesaj cu privire la perioada alegerilor din America, în care îi îndeamnă pe politicieni să își dea jos ”măștile”.

„Sperăm că politicienii vor lua o pauză de la masca-radă și își vor da jos măștile. Este tragi-comic să primim scrisori de la ambele partide care își pasează vina și vor doar să se zdrobească în alegeri”, transmit gemele Indiggo, citează cancan.ro.

Ce se întâmplă acum cu gemenele Indiggo. Ce au ajuns să facă în America
Ce se întâmplă acum cu gemenele Indiggo. Ce au ajuns să facă în America

”Masca medicală este temporară”

Deoarece pandemia are un efect foarte mare în SUA, gemenele vor să vadă o schimbare, mai ales din partea statului. Bătălia dintre Donald Trump și Joe Biden nu este deloc necesară într-o astfel de perioadă, iar artistele continuă să transmită mesaje pozitive, fie prin muzică sau mesaje publice.

„NU mai este timp de așa ceva, trebuie să ne gândim la Statele Unite ale Americii. Masca medicală este temporară, dar adevărul, nemasca, este ceea ce face America măreață, din nou”

Mihaela și Gabriela Modorcea au lansat chiar și un scurt metraj, intitulat ”Jos Măștile”, în care îi îndeamnă pe oameni să se apropie mai mult de natură.

„Noi susținem purtarea măștii medicale. Dar credem că trebuie să renunțăm la celelalte măști, să ne apropiem de natură”, spun gemenele Indiggo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI