Ce se întâmplă acum cu fosta iubită a lui Ianis Hagi. Cum îl poreclise pe fotbalist

Ce se întâmplă acum cu fosta iubită a lui Ianis Hagi. Cum îl poreclise pe fotbalist

Fosta iubită a lui Ianis Hagi, care avea o poreclă inedită pentru fotbalist, i-a dat o lovitură fiului legendarului Gică Hagi.

Cum îl poreclise pe Ianis Hagi fosta lui iubită

Ianis Hagi a trăit o poveste de dragoste cu Cristina Lung, nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei şi al echipei naţionale.

Pe cei doi i-a legat pasiunea pentru sport, deoarece și Cristina Lung este interesată de acest domeniu. Fosta iubită a lui Ianis Hagi este portar de handbal, la SCM Craiova.

Ce se întâmplă acum cu fosta iubită a lui Ianis Hagi. Cum îl poreclise pe fotbalist

Fosta iubită a lui Ianis Hagi a făcut parte din lotul Craiovei în stagiunea 2017-2018, unde formația din Bănie a fost antrenată de Bogdan Burcea și a câștigat Cupa EHF.

Totuși, relația lui Ianis Hagi cu Cristina Lung nu a durat prea mult. Cei doi au hotărât să-și spună adio, deși pe site-urile de socializare se arătau îndrăgostiți unul de altul.

„I love you, ursuleţul meu fotbalist“, îi Cristina Lung lui Ianis Hagi. Cei doi se alintau cu expresii ca „My King” şi „My Queen”.

Ce se întâmplă acum cu fosta iubită a lui Ianis Hagi

În prezent, în timp ce Ianis Hagi nu s-a afișat cu vreo altă fată, fiind mai degrabă concentrat pe cariera lui în fotbal, Cristina Lung a apărut lângă un alt partener.

Se pare că acum, fosta iubită a lui Ianis Hagi este foarte îndrăgostită de un alt bărbat.

Joi, Ianis Hagi a dat o pasă de gol la meciul Lincoln Red Imps – Glasgow Rangers, încheiat cu scorul 0-5. Astfel, formaţia Glasgow Rangers, la care joacă Ianis Hagi, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în turul doi de echipa din Gibraltar Lincoln Red Imps.

La începutul lunii august, Gheorghe Hagi a anunţat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FC Viitorul, că a hotărât să se retragă din funcţia de manager al acestei echipe.

„Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanţa, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 – 01 august 2020 şi alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câştigarea campionatului României, a Cupei României şi Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii şi juniori.

Împreună cu preşedintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanţa, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-şi cunoaşte echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1”, a fost comunicatul semnat de Hagi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI