Ce se întâmplă acum cu fetița Cristinei Cioran. Artista a dezvăluit ce trebuie să facă noapte de noapte (Exclusiv)

Ana Anitoiu 28.09.2021, 17:59

Cristina Cioran a dezvăluit ce face noapte de noapte, de când și-a adus fetița acasă, la o lună de când a născut-o prematur, pe 18 iulie. Vedeta a spus că a apelat la ajutorul mamei sale.

Cristina Cioran, despre ce face în fiecare noapte, de când fiica ei este acasă

La câteva luni de când și-a putut aduce fetița acasă, Cristina Cioran a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact că lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar bebelușul este bine și ia în greutate. Ea și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, abia își pot lua ochii de la copilul lor.

”E liniștită, doarme, e foarte bine. A luat în greutate, am trecut peste emoțiile avute. Acum este liniște și pace. Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. E chiar foarte cuminte, ceea ce e surprinzător, dar mă bucur.

Doamna pediatru vine la noi, sau merg eu la ea, ținem mereu legătura. Noaptea îi dau laptele la trei-patru ore, mă ajută și mama, care este aici, cu noi”, a spus Cristina Cioran.

Ce se intampla acum cu fetita Cristinei Cioran. Artista a dezvaluit ce face noapte de noapte (Exclusiv)
Cristina Cioran

Cristina Cioran, dedicată fetiței sale

De asemenea, Cristina Cioran a spus că atât ea, cât și partenerul ei de viață își doreau o fetiță și că au știut că o vor avea imediat ce ea a rămas însărcinată. Acum, se implică amândoi în creșterea micuței pe care au numit-o Ema.

De altfel, de când a ajuns acasă, fetița este prioritatea absolută a Cristinei Cioran, care nici nu se gândește la o eventuală revenire în televiziune deocamdată. Vedeta a fost nevoită să respecte un program strict de vizitare a copilului în perioada când bebelușul a trebuit să stea în spital în absența ei.

”Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar, nu-mi fac planuri acum pentru a reveni în tv, am alte priorități.

Nu intenționez să mă întorc la muncă. Momentan sunt în concediu de maternitate”, a spus Cristina Cioran pentru Playtech-Impact, precizând că a avut diverse colaborări ce i-au permis să se dedice fetiței sale.

Cristina Cioran, recomandare pentru persoanele care-și doresc un copil

Totodată, după ce a născut prematur la vârsta de 44 de ani, Cristina Cioran a sfătuit persoanele care vor să aibă un copil să nu renunțe la visul lor, dar să respecte unele condiții.

”Viitorii părinți trebuie să meargă la medic, să afle dacă ambii sunt în regulă, să facă controale serioase. Orice plan îți faci se poate demola într-o secundă”, a spus Cristina Cioran.

Motivul pentru care Cristina Cioran a născut prematur

Vedeta a explicat în urmă cu ceva timp de ce a născut prematur, în cea de-a 29-a săptămână de sarcină. Cristina Cioran a spus că o toxiinfecție alimentară i-a declanșat travaliul.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba.

Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus Cristina Cioran.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...