Ce se întâmplă acum cu femeia care a ucis o girafă pentru a se fotografia cu inima ei. Imaginile şocante au devenit virale

Ioana Bucur 23.02.2021, 23:07

„Cadoul perfect de Valentine’s Day”. O imagine revoltătoare a făcut ocolul internetului. A plătit 2.000 de dolari pentru a omorî și a smulge inima din piept unuia dintre cele mai spectaculoase animale din lume. Ce se întâmplă cu femeia care a ucis o girafă pentru a se fotografia cu inima ei.

Femeia care a ucis o girafă pentru a se fotografia cu inima ei

Cele mai multe femei se bucură să primească o cutie cu bomboane sau o floare de Ziua Îndrăgostiților. Altele au preferințe mai scumpe, în timp ce unele pot fi considerate chiar absurde. Din ultima categorie face parte și Merelize van der Merwe, un „vânător de trofee” cu plăceri macabre. Ea a devenit ținta unui val uriaș de ură, după ce s-a lăudat online cu „cadoul perfect de Valentine’s Day” primit de la soțul ei „minunat”. Bărbatul a plătit nu mai puțin de 2.000 de dolari pentru a-i îndeplini visul: să țină în mâini inima unei girafe ucise chiar de ea.

Merelize van der Merwe a ucis o girafă pentru a se fotografia cu inima ei. Femeia a postat imaginile pe o rețea socială, devenind ținta atacurilor oamenilor revoltați de gestul său și de mândria cu care se afișează.  „V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”, a scris ea, în descrierea pozelor. Pielea animalului va deveni un covor pe care și-l va pune în casă.

Femeia care a ucis o girafă pentru a se fotografia cu inima ei
Merelize van der Merwe

„V-ați întrebat vreodată cât de mare este inima unei girafe?”

Femeia care a ucis o girafă pentru a se fotografia cu inima ei are la activ 500 de animale omorâte, printre care lei, leoparzi și elefanți. Ea a recunoscut că a publicat imaginile tocmai pentru a-i enerva pe activiștii care militează pentru protecția animalelor, pe care îi vede ca pe o mafie.

„Nu am pic de respect pentru ei – îi numesc mafia. Minunatul meu soț Gerhardt știa că acesta este visul meu. Am fost ca un copil timp de două săptămâni, numărând zilele. Am fost foarte emoționată. (…) Dacă vânătoarea este interzisă, animalele vor deveni inutile și vor dispărea. Vânătoarea a contribuit la readucerea multor specii din pragul dispariției. Singurii oameni care protejează aceste animale sunt vânători de trofee”, a spus ea.

Ea a declarat că partida ei de vânătoare „a dat de muncă la 11 persoane în acea zi” și că girafa omorâtă a însemnat „o cantitate mare de carne pentru localnici”.

Ce a pățit după ce a postat imaginile pe internet

Imaginile șocante nu au rămas fără consecințe. Femeia a fost asaltată cu mesaje pline de ură pe platformele de social media. Cel mai grav, unii hackeri au încercat să îi spargă conturile persoanale, însă toate eforturile celor care o contestă nu au descurajat-o pe Merelize van der Merwe. Chiar și după ce a aflat că au fost inițiate mai multe petiții împotriva ei, vânătorul de trofee este de neclintit și își susține în continuare poziția.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...