Ce se întâmplă acum cu agresoarea Cristinei Joia. S-a aflat câți ani de închisoare poate să primească

Ana Anitoiu 09.12.2020, 15:03

Agresoarea Cristinei Joia riscă să petreacă un timp în spatele gratiilor. S-a aflat câți ani de închisoare poate să primească Ștefania Andrei, care a lovit-o cu un pumn în față, într-un magazin, pe designerul emisiunii ”Visuri la cheie” de la Pro TV.

Ce se întâmplă cu agresoarea Cristinei Joia. Câți ani de închisoare ar putea primi

Ștefania Andrei, agresoarea Cristinei Joia, a fost trimisă în judecată și se află în arest la domiciliu, pentru loviri și alte violențe. Ancheta a fost finalizată. Procurorii au întocmit rechizitoriul, iar dosarul urmează să ajungă pe masa magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Judecătorii vor trebui să stabilească dacă Ștefania Andrei, care a lovit-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii ”Visuri la cheie”, în urmă cu mai bine de o lună, se face vinovată de comiterea faptei penale. În cazul în care magistrații o vor declara vinovată, femeia riscă să primească chiar și cinci ani de închisoare.

Ce a povestit Cristina Joia, despre momentul în care a fost atacată

Cristina Joia a povestit momentul în care a fost atacată. Totul s-a petrecut atunci când a mers într-un magazin, să facă niște cumpărături. La intrarea în magazin, i-a atras atenția agresoarei sale că a parcat neregulamentar, pe o trecere de pietoni, și a blocat accesul pentru alți clienți. Atunci, designerul emisiunii ”Visuri la cheie” nu a crezut că avea să se trezească cu fața plină de sânge.

”Am întrebat-o dacă e mașina ei, iar ea mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar, pe care nu-l pot reproduce, că nu mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane în coș, eram cu spatele și, când m-am întors, m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura și am căzut. Pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână”, a povestit Cristina Joia, potrivit click.ro.

Ce se intampla acum cu agresoarea Cristinei Joia. S-a aflat cati ani de inchisoare poate sa primeasca
Cristina Joia (stanga) si agresoarea ei (dreapta)

Cristina Joia a trebuit să sune singură la ambulanță

Designerul emisiunii ”Visuri la cheie” a mai povestit că oamenii din jurul ei nu au reacționat imediat. Ba chiar a fost nevoită să sune singură la ambulanță. Un bărbat a intervenit și a sunat la poliție, iar o fetiță s-a aplecat și i-a dat un șervețel, ca să se șteargă de sânge. Casiera s-a comportat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic anormal, în preajma ei.

“Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nu suna la Poliție sau la SMURD. Doar o fetiță s-a aplecat să-mi dea un șervețel. Într-un final, eu am sunat la SMURD și un domn la Poliție. Casiera, am această imagine, continua să scaneze produse ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Ea (agresoarea Cristinei Joia, n.r.) a fugit, a zis ceva, dar n-am mai auzit că deja mi-era foarte rău”, a mai spus Cristina Joia.

Agresoarea Cristinei Joia și-a recunoscut fapta. Cum a motivat-o

După acest moment violent, ce a fost surprins de o cameră de supraveghere, agresoarea Cristinei Joia și-a recunoscut fapta și a motivat-o. Femeia a spus că designerul emisiunii ”Visuri la cheie” ar fi apostrofat-o și ar fi jignit-o, și, mai mult, i-ar fi ridicat ștergătorul de la mașină. De asemenea, agresoarea Cristinei Joia a spus că s-a înfuriat în acel moment, pentru că avea unele probleme în familie. Din acest motiv, s-a răzbunat și i-a fracturat nasul victimei.

”Nu sunt violentă! Nu am lovit-o, pur și simplu, atât de puternic. I-am dat un brânci, într-adevăr. Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat, m-a făcut țigancă. Nu era nicio baltă de sânge, am lovit-o pur și simplu, atât.”, a spus agresoarea Cristinei Joia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...