Ce se află în conturile Dianei Șoșoacă. Secretul pe care a fost nevoită să-l facă public

Ana Anitoiu 25.01.2021, 10:21
Ce se află în conturile Dianei Șoșoacă. Secretul pe care a fost nevoită să-l facă public

Diana Șoșoacă a fost nevoită să își publice declarația de avere. Se pare că nu stă rău deloc la capitolul financiar. În afară de câteva locuințe și terenuri, senatoarea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se mai bazează pe ceva. Iată ce se află în conturile ei.

Ce se află în conturile Dianei Șoșoacă

Potrivit declarației de avere pe care a depus-o, Diana Șoșoacă deține trei locuințe, dintre care două apartamente și o casă de vacanță, dar și patru terenuri. În plus, avocata are obiecte de artă estimate la 5.000 de euro, pe care le-a moștenit de la familia ei, dar și patru conturi bancare în care se află suma totală de peste 16.000 de euro.

Mai exact, Diana Șoșoacă are un teren agricol în valoare de peste 20.000 de metri pătrați în Baloteşti, judeţul Ilfov. În plus, deține trei terenuri intravilane, dintre care două se află în județul Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea AUR are și o mașină marca Opel Corsa, ce a fost cumpărat în anul 2015, conform declarației de avere ce a fost depusă la Senat.

Ce se afla in conturile Dianei Sosoaca. Secretul pe care a fost nevoita sa-l faca public
Diana Sosoaca

Câți bani a câștigat Diana Șoșoacă din avocatură

De asemenea, potrivit declarației sale de avere, Diana Șoșoacă deține Cabinetul de Avocatură Ivanovici. În anul 2020, din acesta, a câștigat suma de 250.000 de lei. Adică peste 51.200 de euro, încasați pe parcursul anului trecut. Mai exact, peste 20.800 de euro pe lună.

La acest cabinet de avocatură pe care îl deține Diana Șoșoacă este angajat și soțul ei. Partenerul senatoarei AUR are funcția de secretar. Bărbatul ar încasa suma de 28.000 de lei pe an. Adică ar avea un salariu de aproximativ 2.300 de lei pe lună.

Diana Șoșoacă: ”Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament”

Recent, Diana Șoșoacă a participat, fără mască de protecție, la un protest ce a fost organizat de Federația României de Pretutindeni. Evenimentul a fost numit ”Miting-ul Libertății”. Avocata a spus, printre altele, că în prezent, România este ”țara cu cel mai puțin restrictive măsuri, în fapt, în teritoriu” din Uniunea Europeană. Ea a precizat că se intră în biserici și se fac slujbe.

”Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. (…) Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni. Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră. Nu sunt politician. Suntem profesioniști băgați în politică”, a declarat senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă, schimb de replici cu medicul Alexandru Rafila

Săptămâna trecută, Diana Șoșoacă a avut un schimb de replici cu medicul Alexandru Rafila, care a corectat-o cu tact, la Antena 3, după ce senatoarea AUR s-a încurcat în termeni medicali. Avocata a părut deranjată de explicațiile doctorului, când i-a cerut lămuriri referitoare la recoltarea probelor pentru testarea persoanelor cu Covid-19.

”Diana Șoșoacă: Adică și cei negativi sunt tot pozitivi?

Alexandru Rafila: Mă lăsați să vorbesc?

Diana Șoșoacă: Totuși, cred că pot să vă pun o întrebare.

Alexandru Rafila: Puneți întrebări în cascadă.

Diana Șoșoacă: Pentru că sunt mai inteligentă decât alții.

Alexandru Rafila: Absolut, se vede de la distanță”, a fost o parte din schimbul de replici. Mai multe detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI