Ce scrie în cererea de divorț a lui Gheorghe Hagi. De ce a rupt relația cu fosta soție, motivul nu i-a convins nici pe magistrați

Mihnea Tălău 08.02.2023, 10:49
Ce scrie în cererea de divorț a lui Gheorghe Hagi. De ce a rupt relația cu fosta soție, motivul nu i-a convins nici pe magistrați

Gheorghe Hagi, fostul mare internațional și component al „Generației de Aur” a depus cererea de divorţ, față de prima sa soție Lena Celnicu, la doar câteva luni de la căsătorie. Asta, în ciuda faptului că toți îi credeau foarte fericiți pe cei doi. Care a fost adevărul.

Motivul pentru care a divorțat

Judecătorii au fost șocați. ”Regele” a ales să divorțeze pentru că „soția lui a întârziat să aducă pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr”. El a mers pe la toate tribunalele, întrucât magistrații îi respingeau cererile din cauza motivelor puerile invocate.

Rând pe rând, judecătorii i-au respins cererea lui Hagi. Astfel, el a fost nevoit să se plimbe cu cererea de divorț pe la Bucureşti, Oradea, Braşov şi din nou Bucureşti, unde a reuşit într-un final să pună punct relației cu Leni Celnicu.

”Am divorţat la jumătate de an după prima căsătorie, aşa a fost să fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva în viaţă bazat pe o încredere totală. Când nu îţi mai place de cineva, nu mai ai încredere sau nu mai merge, e bine să nu te încurci. Atât de simplu este!”, a povestit Gică Hagi la emisiunea „Profesioniștii” de la TVR.

Hagi are o căsnicie fericită și doi copii cu care se mândrește

Pe acea vreme, semnase cu Real Madrid şi devenise cel mai scump jucător român din istorie. După divorț, Gică Hagi a fost nevoit să îi plătească fostei soții aproximativ 300.000 de euro. Fosta soție, Leni nu și-a refăcut viața imediat, ci abia prin 2004. Acum, are doi copii.

Ce pretentii are Gica Hagi de la copiii sai
Gica Hagi si cei doi copii ai sai, Ianis si Kira

În schimb, Hagi nu a stat prea mult pe gânduri. El s-a căsătorit în 1995 cu actuala soție, Marilena, sora mai mare a soției lui Gică Popescuși au doi copii împreună pe Ianis și Kira. Băiatul este un talentat fotbalist la clubul scoțian Rangers în timp ce fata este o cunoscută actriță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...