Ce scrie, de fapt, în CV-ul Mirelei Vaida. Unde a lucrat înainte de Antena 1 și ce studii a terminat

Daria Petrescu 08.05.2021, 09:14
Ce scrie, de fapt, în CV-ul Mirelei Vaida. Unde a lucrat înainte de Antena 1 și ce studii a terminat

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran. Este prezentatoare, actriță și artistă, fiind de-a lungul anilor implicată în mai multe proiecte. În prezent, vedeta poate fi văzut și la „Te cunosc de undeva!”, unde a oferit momente spectaculoase cu deghizările sale. Puțini sunt însă, cei care știu, ce studii are, de fapt Mirela Vaida și unde a lucrat înainte de Antena 1.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul Mirelei Vaida

Mirela vaida este căsătorită și mamă a trei copii, însă acest lucru nu a împieducat-o să se implice în numeroase proiecte TV. Ba mai mult, ea a fost văzut pe scena teatrului în diverse spectacole, până să izbucnească pandemia.

La începutul acestui an, prezentatoarea de la Acces Direct a lansat chiar și o piesă, „Bate toba mărunțel”, ce a adunat până în prezent mai bine de optzeci de mii de vizualizări pe YouTube.

De-alungul timpului, a a fost văzută prezentând nu doar emisiunea „Acces Direct”, ci și show-uri precum „Mireasă pentru fiul meu” sau „Totul pentru dragoste”. De asemenea, în 2018 a făcut parte din musicalul de succes „Mamma Mia”.

Chiar dacă are studii în alte domenii, Mirela Vaida a făcut ceea ce i-a plăcut cel mai mult. A devenit o actriță de succes și o prezentatoare TV iubită.

În ultimii ani a fost văzută pe scena Teatrului „Constantin Tănase” și este colaborator al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Aici a interpretat roluri în spectacole de musical precum „Broadway – București”, „Chicago”, „Cabaret” și „Rebecca”.

Ce studii are Mirela Vaida

Prezentatoarea TV s-a născut pe 16 martie 1982 la Târgu Frumos.

-a absolvit Liceul de Informatică „Grigore C. Moisil” din Iași, unde obținut la examenul de bacalaureat media 9,62

-vedeta a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București

-de asemenea a absolvit  Facultatea de Drept din cadrul Universității București, cu media 9,35!

-Mirela Vaida are un atenstat de limba engleză și unul de programator.

-prezentatoarea s-a specializat apoi cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, obținând media 9,66.

– un an mai târziu, aceasta a mai făcut un master, de data aceasta în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Mirela Vaida a fost agresată în propria emisiune

În luna martie a acestui an, Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct. Celebra prezentatoare s-a speriat teribil când a fost atacată, în direct, de către o femeie necunoscută. În cele din urmă, Mirela Vaida a depus plngere la poliție și a declarat că a fost extrem de marcată de moment.

Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu.

A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru.

Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Viada, la scurt timp după incidentul șocant.

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit”, a mai spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe