Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă. A fost prezentat în Azerbaidjan

Andra Daoud 22.06.2022, 00:13
Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă. A fost prezentat în Azerbaidjan

Laurențiu Reghecampf nu a stat prea mult timp pe tușă, după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul a primit o ofertă din Azerbaidjan și a decis să o accepte. Reghe a fost prezentat oficial Neftchi Baku, echipa care s-a clasat pe locul al doilea în această țară, în stagiunea precedentă. Pe ce sumă a semnat Reghe cu echipa azeră.

Ce salariu va primi Laurențiu Reghecampf în Azerbaidjan

Laurețiun Reghecampf a semnat un contract pe doi ani cu echipa din Azerbaidjan și a fost prezentat oficial în calitate de antrenor. La mai puțin de două săptămâni de când a încheiat colaborarea cu echipa din Bănie, Reghe a primit o ofertă de la echipa Neftchi Baku, formație care evoluează în prima ligă din Azerbaidjan.

Echipa a anunțat oficial că Reghe este noul tehnician: „La ședința care a avut loc astăzi s-a discutat despre numirea antrenorului principal al echipei și s-a decis ca Laurențiu Reghecampf să ocupe acest post”, au transmis reprezentanții clubului, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Contractul pe care l-a semnat Reghe cu echipa din Azerbaidjan este pe doi ani, Potrivit informațiilor vehiculate în presa sportivă, antrenorul român va încasa un salariu de aproape jumătate de milion de euro pe sezon: 480.000 de euro îi va plăti Neftchi Baku lui Laurențiu Reghecampf în fiecare sezon în care o va antrena.

Clubul azer are un lot cotat la 8,5 milioane de euro și va evolua în preliminariile Conference League, iar printre obiectivele principale pe care le va avea Reghe din postura de antrenor va fi câștigarea campionatului.

Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua echipă
Laurentiu Reghecampf a fost prezentat la noua echipa

„Mereu îmi doresc să iau titlul”

Reghecampf a dat, la rândul său, o declarație despre noul contract pe care l-a semnat. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a spus că se simte foarte bine la noua echipă și că este pregătit pentru noile obiective.

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a spus Reghecampf, la prezentarea oficială.

Neftchi Baku are în palmares nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului. Reghe a ajuns la această echipă după ce a antrenat-o aproape un an pe Universitatea Craiova. Formația din Bănie a încheiat sezonul din Liga 1 pe locul 3 și a fost eliminată din Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut în fața lui Sepsi. Echipa a înregistrat 25 de victorii, 7 egaluri și 12 înfrângeri cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică.

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, însă până la urmă el și patronul Mihai Rotaru au ajuns la o înțelegere și au încheiat colaborarea. Mihai Rotaru i-a plătit lui Reghe 180.000 de euro pentru a pleca de la echipă înainte de încetarea contractului.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe